Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΟΚ στον Πειραιά: Άνδρας έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας

 Breaking News

ΣΟΚ στον Πειραιά: Άνδρας έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας
07 Οκτωβρίου 2020

*Της Χριστίνας Μπιτάδου

Το πρωί της Τρίτης η τοπική κοινωνία του Πειραιά αναστατώθηκε με ένα περιστατικό που διαδραματίστηκε επί της οδού Γούναρη και Νικήτα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ένας άνδρας περίπου 60 ετών ανέβηκε στον 5ο όροφο πολυκατοικίας και έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Το γεγονός «πάγωσε» όλη την περιοχή. Αμέσως έτρεξε κόσμος για βοήθεια αλλά δυστυχώς, ήταν πολύ αργά.

Ο 60χρονος άντρας ήταν λογιστής και σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε το λογιστικό του γραφείο στην ίδια πολυκατοικία. Ο γιος του, οι φίλοι του, οι συνεργάτες του και όσοι τον γνώριζαν δεν πίστευαν στα μάτια τους ενώ το θέαμα που αντίκρισαν, μετά την πτώση, ήταν άκρως σοκαριστικό. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία για να πάρει καταθέσεις. Άμεσα ήρθε και το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον 60χρονο άνδρα και τον πήγε στο Τζάνειο. Ακολούθησε νεκροψία. Οι πληροφορίες που είχαμε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά που μας επιβεβαίωσε το γεγονός, ήταν ότι τα αποτελέσματα της νεκροψίας θα βγουν την Παρασκευή.

Δεν ξέρουμε τι οδήγησε τον άνθρωπο στην κίνηση αυτή. Κάποιοι που τον γνώριζαν μας μετέφεραν πληροφορίες για κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε. Εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ