Εφημερίδα Κοινωνική

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κάποιοι χρησιμοποιούν ονόματα «αντιδημάρχων» για να κάνουν δουλειές… -Η περίπτωση του Αντιδημάρχου Πειραιά Δ. Αράπη

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κάποιοι χρησιμοποιούν ονόματα «αντιδημάρχων» για να κάνουν δουλειές… -Η περίπτωση του Αντιδημάρχου Πειραιά Δ. Αράπη
15 Οκτωβρίου 2020

O Αντιδήμαρχος Δόμησης, ΓΠΣ και Αρχιτεκτονικού Πειραιά, Δημήτρης Αράπης, ανάρτησε στη σελίδα του στο facebook το εξής μήνυμα:

«Δυστυχώς, το φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί σε πολλές πόλεις της Ελλάδας παρατηρήθηκε και στον Πειραιά. Επιτήδειοι χρησιμοποιώντας το όνομα και την ιδιότητά μου, προσπάθησαν να εξαπατήσουν επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Πειραιά, ο οποίος δε με γνώριζε προσωπικά παρά μόνο με την ιδιότητά μου ,με σκοπό να του αποσπάσουν χρήματα με την πρόφαση της αγοράς προϊόντων.

Ευτυχώς ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δεν ενέδωσε στα ψέματα των επιτήδειων και έσπευσε να ενημερώσει άμεσα και εξακρίβωσε ότι πρόκειται περί απάτης. Εφιστώ την προσοχή ΟΛΩΝ και κυρίως των επιχειρηματιών της πόλης μας, να είναι πολύ προσεκτικοί σε ανάλογες περιπτώσεις που χρησιμοποιούνται ονόματα ανθρώπων, οι οποίοι κατέχουν θεσμικές θέσεις και να επαληθεύσουν τα στοιχεία τους. Σήμερα έτυχε να χρησιμοποιηθεί το δικό μου όνομα, αύριο μπορεί κάποιου άλλου ατόμου.

Από κοινού με τον επιχειρηματία ενημερώσαμε τις αρμόδιες αρχές καταγγέλλοντας το περιστατικό. Θεωρώ καθήκον μου να γνωστοποιήσω το συμβάν έτσι ώστε να εμποδίσουμε την εξάπλωση τέτοιων φαινομένων».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ