Εφημερίδα Κοινωνική

Γενέθλια Κώστα Νιζάμη (φωτο)

Γενέθλια Κώστα Νιζάμη (φωτο)
08 Οκτωβρίου 2020

Η εφημερίδα μας παρευρέθη στα γενέθλια του υποψήφιου Δημάρχου Πειραιά (στις τελευταίες εκλογές), Κώστα Νιζάμη που τέλεσε την περασμένη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, στο «Pasa Porto» που βρίσκεται στην Ακτή Μουτσοπούλου 56 στον Πειραιά. Ήταν μια ευχάριστη βραδιά, στην οποία παρευρέθηκαν πολλοί φίλοι του και του ευχήθηκαν από κοντά να είναι υγιής και να τα εκατοστήσει.

Στο μαγαζί, το οποίο είχε κλείσει ρεζερβέ ο Κ.Νιζάμης, μεταξύ των παρευρισκομένων διακρίναμε:

Τον δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά κ. Σταύρο Κοσκωτά, την κοινοτική Σύμβουλο κα. Ευαγγελία Αθανασίου (πρόεδρος των Μεσσηνίων Πειραιά) , την πρώην Αντιδήμαρχο κα. Κατερίνα Αναγνώστου, τον Υποναύαρχο Π.Ν. ε.α. κ. Νικόλαο Σωτηρόπουλο, τον βιομήχανο κ. Φίλιππο Αντωνόπουλο, τους δημοσιογράφους: κα. Γιώτα Παππά, κ. Δημήτρη Κρητικό και κ. Γ.Μιχαλόπουλο, ενώ το «παρών» έδωσαν επίσης, οι επιχειρηματίες κ.κ.: Μάγδα Παπούλια και Γιάννης Σταυριανόπουλος, η ζωγράφος Ανδρονίκη Χειλά, ο Α’ Μηχανικός Ε.Ν. κ. Ανδρέας Αγγελόπουλος, τα παιδιά του Κώστα Νιζάμη και αρκετοί φίλοι του.

Ήταν μια ευχάριστη βραδιά με ανταλλαγή απόψεων έχοντας ένα πλούσιο μπουφέ με καλό κρασί και άφθονα ποτά, ενώ όλοι έφυγαν με την απορία πόσα χρόνια έκλεισε ηλικιακά ο Κώστας Νιζάμης… αφού έσβησε κεριά από δύο διαφορετικές τούρτες!!!

nizamhs

 

 

 

 

 

nizamis

 

 

 

 

 

 

nizamis1

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ