Εφημερίδα Κοινωνική

Εγκαίνια έκθεσης εικαστικών στην Art Gallery 35

Εγκαίνια έκθεσης εικαστικών στην Art Gallery 35
20 Οκτωβρίου 2020

Στη γνωστή γκαλερί «Art Gallery 35» που βρίσκεται στον Πειραιά, έγινε η παρουσίαση έκθεσης εικαστικών από 17 έως 19 Οκτωβρίου με τίτλο: «Τέχνη – ένα όνειρο με αντικείμενο». Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 17 Οκτωβρίου όπου παρευρεθήκαμε και εμείς, καθώς η τέχνη της ζωγραφικής συναντήθηκε με το χειροποίητο κόσμημα! Δημιουργίες που ντύνουν όνειρα με αναγνωρίσιμες ιδιότητες του σχήματος και του χρώματος προχωρώντας σε μια μόνιμη καταγραφή των εξελικτικών μεταμορφώσεών τους και στην εξελεγκτική τους διαδικασία. Από την ArtWay παρευρέθη ο Γιώργος Σάρδης εικαστικός και την επιμέλεια της έκθεσης είχε η Αφροδίτη Δρακοπούλου – Σάρδη.

Στα εγκαίνια της έκθεσης τιμώμενοι καλλιτέχνες ήταν οι εξής: Ευαγγελάτος Κώστας (Ζωγράφος – Λογοτέχνης και Θεωρητικός τέχνης), Πετμεζάς Λεόντιος (Ιστορικός Τέχνης- Εικαστικός), Σαρδής Γιώργος (Πρόεδρος Art Way – Εικαστικός – Επιμελητής) και ο Τζιζμετζόγλου Νίκος (εικαστικός).

Ήταν μια εντυπωσιακή έκθεση εικαστικών όπου συμμετείχαν 41 καλλιτέχνες εικαστικών και χειροποίητου κοσμήματος, ενώ ο ιδιοκτήτης της γκαλερί Κυριάκος Τζιζμετζόγλου είχε φροντίσει για όλους τους κανόνες ασφαλείας και τα προβλεπόμενα μέτρα. Η γκαλερί βρίσκεται επί της οδού Καραολή και Δημητρίου 35 στον Πειραιά και είναι ανοιχτή κάθε μέρα και Κυριακή από τις 10:30 – 15:00 και 18:00-21:00.

GALLERY1

 

 

 

 

 

 

GALERY2

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ