Εφημερίδα Κοινωνική

Χρυσή Αυγή: Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό μετά την απόφαση

Χρυσή Αυγή: Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό μετά την απόφαση
07 Οκτωβρίου 2020

Τηλεοπτικό μήνυμα προς τον ελληνικό λαό αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να απευθύνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ανακοίνωση της απόφασης για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη το ακριβές χρονικό πλαίσιο.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται ακόμη να κάνει αναφορά στο γεγονός ότι η κυβέρνηση της ΝΔ ήταν εκείνη που το 2013 με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά και υπουργό Δικαιοσύνης τον Νίκο Δένδια συνέλαβε και έστειλε στη δικαιοσύνη την ηγεσία της Χρυσής Αυγής.

Πρόσφατα με άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» είχε επισημάνει ότι «στον μισαλλόδοξο εθνικισμό, αντιτάσσουμε τον γνήσιο πατριωτισμό. Στον ολοκληρωτισμό, τον πλουραλισμό. Στη σύγκρουση, τον διάλογο. Στον διχασμό, την ενότητα. Και στον εξτρεμισμό, τον ορθολογισμό. Ταυτόχρονα, όμως, μεταφράζουμε τη βιωμένη αρνητική εμπειρία σε θετική και γόνιμη εθνική παρακαταθήκη. Γι’ αυτό και υπερασπιζόμαστε κάθε στιγμή τη Δημοκρατία και την ομαλότητα. Με την ισχύ της νομιμότητας. Με σταθερή πίστη στους θεσμούς. Και με συμμάχους μας τους πολίτες»


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ