Εφημερίδα Κοινωνική

Τιμητική διάκριση από το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

Τιμητική διάκριση από το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα
25 Σεπτεμβρίου 2020

Η γραμματέας της παιδικής προστασίας του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος κα. Ελένη Γραμματικοπούλου μας απέστειλε την εξής απόφαση του ΔΣ του Ιδρύματος:

Στις 8 Σεπτεμβρίου, σε μία σεμνή τελετή στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας Πειραιώς, έγινε η βράβευση του Πανοσ/του Αρχιμανδρίτου Ηγουμένου π. Χρυσοστόμου Καράμπελα από το νέο Πρόεδρο του ΔΣ κ. Φίλιππο Σκαραμαγκά. Μετά από πρόταση του Αντιπροέδρου κ. Γεωργίου Μπακούρη και ομόφωνη απόφαση των Μελών του ΔΣ τίμησαν τον π. Χρυσόστομο για την επτάχρονη παρουσία του και προσφορά του στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου και γενικότερα στο Ίδρυμα.

Ο κ. Φ. Σκαραμαγκάς τού παρέδωσε το Μετάλλιο του Ιδρύματος και αναμνηστική πλακέτα. Ο Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Καράμπελας ευχαρίστησε το νέο Πρόεδρο και όλα τα μέλη του ΔΣ, καθώς όλα τα στελέχη και τους εργαζομένους του ιδρύματος και τόνισε ότι η προσφορά του είναι από Χριστόν εντολή, και πως όλοι αγωνιζόμαστε για το καλό των παιδιών που διαβιούν στο Ίδρυμα.

Η εφημερίδα μας που είχε αναδείξει το θέμα πρωτύτερα γνωρίζοντας την απόφαση του ΔΣ επιχαίρει το νέο ΔΣ για την απόφαση του αυτή καθώς πρόκειται για έναν άξιο διάκονο της Ελληνικής εκκλησίας.

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ