Εφημερίδα Κοινωνική

Στήριξη από τον αθλητικό χώρο στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

Στήριξη από τον αθλητικό χώρο στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας
25 Σεπτεμβρίου 2020

Σταθερή είναι η στήριξη των ανθρώπων του αθλητισμού προς τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας, τόσο στο σύνολό τους, όσο και εξειδικευμένα στις επιπτώσεις που δημιούργησαν οι καταστροφές στο χώρο των αθλητικών σωματείων.

Η Ε.Ε της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας, αναφέρει πως «μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν ολόκληρη την περιοχή μας έστειλε στις 24-9-2020 έγγραφες επιστολές προς το Υφυπουργείο Αθλητισμού, την ΓΓΑ και την ΕΠΟ.

Από μεν το Υφυπουργείο και την ΓΓΑ, ζητάει να δοθούν έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις, σε όλα τα Σωματεία του Νομού.

Από δε την ΕΠΟ, ζητάει να χορηγηθεί αθλητικό υλικό, επίσης σε όλα τα Σωματεία».

Ήδη ανταποκρίθηκε η ΑΕΚ που προσφέρει βοήθεια με αθλητικό υλικό για να καλυφθούν οι ανάγκες των συλλόγων και μια μεγάλη αποστολή προϊόντων θα γίνει από από τα γραφεία του Αμαρουσίου προς την ΕΠΣ Καρδίτσας.

O Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας με ανακοίνωσή του: «καλεί όλους τους φιλάθλους και τους εθελοντές του να συνδράμουν στο πολύ δύσκολο έργο του Δήμου Καρδίτσας και να συμμετέχουν σε δράσεις για το κοινό καλό της πόλης μας. Όσοι έχουν την ευχέρεια να επικοινωνήσουν με τον αντιδήμαρχο Σωτήρη Αντωνίου στο τηλ. 697 3987593».

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή, Αυτόνομη Θύρα 10, άλλα και σύνδεσμοι φίλων του ΠΑΟΚ, ήδη δραστηριοποιούνται με τη συλλογή τροφίμων, ρουχισμού και φαρμάκων για τις πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας. Ομοίως πράττουν και σύνδεσμοι φιλάθλων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, αλλά και της ΑΕΚ. Επίσης ο σύλλογος φιλάθλων της ΑΕΚ στην Καρδίτσα, KaRditsa club Original, αναφέρει «Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο νομός της Καρδίτσας θα θέλαμε να δείξουμε τη συμπαράσταση μας και την αλληλεγγύη μας σε όλους τους συμπολίτες της πόλης. Μαζεύουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης καθημερινά στο κλαμπ για όσους τα έχουν ανάγκη».

Στην ίδια κατεύθυνση κινείται ο Α.Ο. Αχαρναϊκός, με συνεργασία διοίκησης και φιλάθλων.

Συγκέντρωση βοήθειας για στήριξη των πλημμυροπαθών ανακοίνωσε και ο Γ.Σ. Ηρακλής, ενώ οι σχετικές δράσεις εξελίσσονται σε όλη τη χώρα, από μεγάλο αριθμό αθλητικών σωματείων και φιλάθλων.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ