Εφημερίδα Κοινωνική

Συνάντηση παλαίμαχων ποδοσφαιριστών

Συνάντηση παλαίμαχων ποδοσφαιριστών
23 Σεπτεμβρίου 2020

Σε μια ιδιαίτερη ξεχωριστή συνάντηση παρευρεθήκαμε το περασμένο Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών διαφόρων ομάδων που έγινε σε γνωστό καφέ του ΗΣΑΠ Νέου Φαλήρου.

Στη συνάντηση αυτή παλαιές δόξες του ποδοσφαίρου συναντήθηκαν αναπολώντας τα παλαιά και σχολιάζοντας τα νέα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στη συνάντηση αυτή όπου παρευρέθηκε η εφημερίδα μας συναντήσαμε τα παλιά ινδάλματα του ποδοσφαίρου όπως ο Κώστας Βαλιάνος που έπαιξε σε Πανιώνιο, Εθνικό και Ολυμπιακό, ο Νίκος Στριμπέλης σε Ατρόμητο, Πειραιά και Εθνικό, οι διεθνής ποδοσφαιριστές των Εθνικών ομάδων και του Ολυμπιακού Βασίλης Μποτίνος και Παναγιώτης Κελεσίδης, ο Γιώργος Μουκέας Εθνικού και Ολυμπιακού, ο Σπύρος Δημιτσάνας του Φωστήρα, ο Νίκος Καρακούσος του Άρη Βούλας, ο Κώστας Πλακίδας του Ολυμπιακού Λιοσίων, Αντώνης Καρπούζας Ατρομήτου Αθηνών και Φωστήρα, Δημήτρης Ανδρικόπουλος , Παναγιώτης Γιαλός καθώς και παράγοντες αθλητικών συλλόγων.

Ήταν μια ευχάριστη συνάντηση από τις παλιές δόξες του ποδοσφαίρου μας που βρίσκονται εν ζωή ανανεώνοντας το ραντεβού τους για μελλοντικές τέτοιες συνευρέσεις.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ