Εφημερίδα Κοινωνική

Συνάντηση «ουσίας» για έργα σε ΝΙΚΑΙΑ-ΡΕΝΤΗ

Συνάντηση «ουσίας» για έργα σε ΝΙΚΑΙΑ-ΡΕΝΤΗ
28 Σεπτεμβρίου 2020

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη με την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου με στόχο μια ουσιαστική συζήτηση για τα έργα στην περιοχή.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη: “Αρχικά εξετάσαμε την πορεία όλων των έργων που έχουν ξεκινήσει και αυτών που προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα, όπως η ανάπλαση του νότιου τμήματος και η μελέτη ανάπλασης των 46 στρεμμάτων του πρώην νεκροταφείου της Νεάπολης, η ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου του Κατράκειου, η ενεργειακή αναβάθμιση του «Πλάτωνα», η αντικατάσταση χλοοτάπητα στο γήπεδο «Σταύρος Μελισσουργός» στο Ρέντη και άλλα.

Το πιο ευχάριστο όμως είναι ότι συμφωνήθηκε να δρομολογηθούν ακόμα περισσότερα μεγάλα έργα σε ολόκληρη την πόλη όπως ασφαλτοστρώσεις, κατασκευή πεζοδρομίων, αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου «Καραμπίνη», αναβάθμιση του γηπέδου Νίκαιας και ολοκληρωμένη ανάπλαση αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρων πρασίνου συνολικής επιφάνειας περίπου 40 στρεμμάτων, στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη.

Με την κ. Στ. Αντωνάκου συμφωνήσαμε να «τρέξουν» γρήγορα οι μελέτες για όλα τα παραπάνω έργα, ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα της Περιφέρειας για το 2021. Ευχαριστούμε την κυρία Αντιπεριφερειάρχη και θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη του κάθε έργου χωριστά”.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ