Εφημερίδα Κοινωνική

Πρεμιέρα με νίκη ο Περαμαϊκός

Πρεμιέρα με νίκη ο Περαμαϊκός
27 Σεπτεμβρίου 2020

Ο ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ του Αχιλλέα Ανδριανάκη πήρε μια πολύ σημαντική και δύσκολη νίκη στο γήπεδο του Περάματος επί του σκληροτράχηλου ΑΕΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ του Τάκη Αγγελάκη με σκορ 2-1!

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» νωρίτερα το παιχνίδι, όμως χρειάστηκε τελικά ένα γκολ του Μαυράκη στο 85′ για να γείρει την πλάστιγγα στην πλευρά του ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΥ. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί νωρίς στο 18′ με τον Δεληβασίλη, όμως ο ΑΕΤΟΣ απάντησε στο 35′ με τον Τσιμιλιώτη που εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία των αμυντικών. Τελικά η λύτρωση ήρθε για τους Περαματιώτες, όπως προαναφέραμε, πέντε λεπτά πριν το τέλος…

Οι συνθέσεις:

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Καββαδίας, ΕΞΑΡΧΟΣ, Μικρούλης, Κουτσογιαννόπουλος (68’ Κωνσταντίνου), Λιούτας, Γκοτζάι, Παρίσης (83’ Σιγάλας), ΜΕΣΙΝΗΣ, ΣΙΑΝΟΣ (90’ Τσιάνος), ΜΑΥΡΑΚΗΣ (86’ Χονδρουδάκης), ΔΕΛΗΒΑΣΙΛΗΣ.

ΑΕΤΟΣ: ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, Μάναλης, Λεριός (60’ Καλαμάρας), ΜΕΝΑΓΙΑΣ, ΣΥΡΜΑΣ, Μαντούβαλος, ΤΣΙΜΙΛΙΩΤΗΣ, Μπεκάκος, Βερούσι (32’ Ταμπουρατζής), ΝΤΟΝΕ, Μουτάφης (32’ Κωστόπουλος).


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ