Εφημερίδα Κοινωνική

Περιφέρεια Αττικής: Πολιτιστικές εκδηλώσεις σε ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου

Περιφέρεια Αττικής: Πολιτιστικές εκδηλώσεις σε ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου
30 Σεπτεμβρίου 2020

Ξεκίνησε, από την περασμένη Παρασκευή (25/9), η προβολή των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής, μέσω live streaming, στο YouTube.

Όπως αναφέρεται και σε ανακοίνωση στη σχετική ιστοσελίδα, η Περιφέρεια Αττικής, έχοντας ως βασικό γνώμονα ότι ο πολιτισμός είναι η «ραχοκοκαλιά» μιας υγιούς κοινωνίας, αποφάσισε, για το καλοκαίρι του 2020, να στηρίξει μεγάλο αριθμό πολιτιστικών εκδηλώσεων (140 συνολικά), αρκετές από τις οποίες τελικά ακυρώθηκαν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Παρά τις όποιες δυσκολίες, η Περιφέρεια εξακολουθεί να στηρίζει τους καλλιτέχνες και τους εργαζόμενους στον χώρο του Πολιτισμού, προσφέροντας ταυτόχρονα ψυχαγωγία στους πολίτες. Έτσι, μέχρι την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, θα προβάλλονται στο κανάλι της Περιφέρειας Αττικής στο ΥouΤube, 41 μουσικές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις «ανοιχτές» για όλους τους θεατές.

Σε σχετική δήλωσή του, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης ανέφερε: «με καινοτόμες πρωτοβουλίες, εναρμονισμένες στις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας, στηρίζουμε έμπρακτα τον πολιτισμό και τους ανθρώπους του, όπως είχαμε δεσμευτεί. Ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, λόγω της κρίσιμης υγειονομικής συγκυρίας, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε δράσεις και πρωτοβουλίες οι οποίες ενισχύουν την πολιτιστική ταυτότητα της Αττικής, πάντοτε έχοντας ως γνώμονα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τις παραστάσεις εδώ.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ