Εφημερίδα Κοινωνική

Ομάδα ΔΙΑΣ: Έσωσε γιατρό που πήγε να αυτοκτονήσει – Άφησε σημείωμα: «Σας βαρέθηκα όλους και όλα!»

Ομάδα ΔΙΑΣ: Έσωσε γιατρό που πήγε να αυτοκτονήσει – Άφησε σημείωμα: «Σας βαρέθηκα όλους και όλα!»
18 Σεπτεμβρίου 2020

Ήρωες για άλλη μια φορά βγήκαν οι άντρες της δίκυκλης αστυνόμευσης καθώς με την ανδρεία και το θάρρος τους έσωσαν την ζωή ενός ανθρώπου που πήγε να βάλει τέλος.

Σύμφωνα με το securitynews λίγο μετά τις 2, ξημερώματα Παρασκευής, η ομάδα ΔΙΑΣ Β/Α έλαβε σήμα να μεταβεί σε κτίριο για περιστατικό πιθανής αυτοχειρίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο παραλίγο αυτόχειρας, ο οποίος είναι οδοντίατρος στο επάγγελμα είχε αφήσει σημείωμα στους οικείους του που έγραφε «Σας βαρέθηκα όλους και όλα!».

Οι συγγενείς ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία και οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ έφτασαν εσπευσμένα στο σημείο όπου άρχισαν να χτυπούν το κουδούνι του ιατρείου, δίχως κάποιο αποτέλεσμα. Με την σύμφωνη γνώμη της κόρης του ιατρού, οι αστυνομικοί προέβησαν σε θραύση της κλειδαριάς της πόρτας. Κηλίδες αίματος υπήρχαν στο πάτωμα οι οποίες οδηγούσαν στο μπάνιο.

Ο ιατρός βρισκόταν ξαπλωμένος στην μπανιέρα και έφερε τραύματα στις φλέβες των χεριών.

Οι αστυνομικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και δίχως να χάσουν καιρό έβγαλαν τον άνδρα από την μπανιέρα και τον μετέφεραν στο σαλόνι προσφέροντάς του τις πρώτες βοήθειες.

Για να σταματήσουν τη συνεχόμενη ροή του αίματος τοποθέτησαν τουρνικέ στο δεξί χέρι και περίμεναν τους διασώστες ώστε να φτάσει με ασφάλεια στο Νοσοκομείο ο ημιλιπόθυμος άνδρας.

Οι διασώστες με την συνδρομή των αστυνομικών μετέφεραν τον άνδρα στο όχημα του ΕΚΑΒ όπου αναχώρησε για το Γ.Ν.Α «ΕΛΠΙΣ».

Ο παραλίγο αυτόχειρας προέβη στο κόψιμο των φλεβών με νυστέρι καθώς ήταν το μόνο αντικείμενο που βρέθηκε δίπλα του, στο χώρο εξεταστηρίου και ήταν γεμάτο αίματα.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ