Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Αναστάσιος Ποτσέπης ΔΕΝ προσλήφθηκε ως Συνοριακός Φύλακας στη Χίο

Ο Αναστάσιος Ποτσέπης ΔΕΝ προσλήφθηκε ως Συνοριακός Φύλακας στη Χίο
16 Σεπτεμβρίου 2020

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της στις 10 Σεπτεμβρίου 2020 τη λίστα με τους “πίνακες πληρούντων και μη τα προσόντα και τις προϋποθέσεις για πρόσληψη ως Συνοριακοί Φύλακες Ορισμένου Χρόνου σε Περιφερειακές Ενότητες και Νήσους των Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου“. Πρόκειται για τους πίνακες στους οποίους γίνεται γνωστή η μοριοδότηση όσων κατέθεσαν αιτήσεις για τις θέσεις των συνοριακών φυλάκων. Ο κ. Ποτσέπης εντοπίζεται στην κατηγορία αυτών που πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις για την επόμενη φάση του διαγωνισμού πρόσληψης στον “πίνακα ικανών Χίου”.

POTSEPIS_KATAKSI

 

 

 

Σύμφωνα με την προκήρυξη για τις εν λόγω θέσεις (ΑΔΑ: ΨΕΗ446ΜΤΛΒ-ΕΥΞ), μετά την ανάρτηση των πινάκων, ακολουθεί η διαδικασία της υποβολής ενστάσεων, η οποία διαρκεί 10 ημέρες αρχής γενομένης από την ημερομηνία ανάρτησή τους.

Στην επόμενη φάση της διαδικασίας (σελίδα 21 της προκήρυξης) όσοι περιλαμβάνονται στους κυρωμένους πίνακες καλούνται να πραγματοποιήσουν υγειονομικές εξετάσεις και ψυχοτεχνικές και αθλητικές δοκιμασίες στις αντίστοιχες Επιτροπές με σκοπό να εξακριβωθεί η σωματική, ψυχική και διανοητική καταλληλότητα των υποψηφίων για τις θέσεις. Όπως διαβάζουμε στην προκήρυξη (σελίδα 25): “Με βάση τα αποτελέσματα των ανωτέρω εξετάσεων, οι αρμόδιες Επιτροπές αποφαίνονται με απλή πλειοψηφία για την ικανότητα ή όχι των υποψηφίων, χωρίς να τους βαθμολογούν και συντάσσουν Πίνακες Ικανών και Μη Ικανών προς πρόσληψη.“

Τα ellinikahoaxes επικοινώνησαν με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας το οποίο ενημέρωσε ότι όσοι αναγράφονται στους πίνακες δε σημαίνει ότι θα προσληφθούν και ως Συνοριακοί Φύλακες.

Συμπερασματικά, ο κ. Ποτσέπης βρίσκεται στον πίνακα με τους υποψήφιους που πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις και έχουν περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Ο κ. Ποτσέπης ΔΕΝ έχει προσληφθεί αλλά θα κληθεί να πάρει μέρος στις ψυχοτεχνικές και αθλητικές δοκιμασίες. Η στολή η οποία φορά ο κ. Ποτσέπης στην ανάρτησή του δεν έχει σχέση με καμία από τις στολές της ΕΛΑΣ.

potsepis_post_insta.png-1024x752

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ