Εφημερίδα Κοινωνική

Νέοι έλεγχοι γύρω από το ΒΕΑΚΕΙΟ- Βεβαιώθηκαν παραβάσεις – Έγινε μια σύλληψη

Νέοι έλεγχοι γύρω από το ΒΕΑΚΕΙΟ- Βεβαιώθηκαν παραβάσεις – Έγινε μια σύλληψη
29 Σεπτεμβρίου 2020

Στο σημερινό μας φύλλο δημοσιεύσαμε την ειδική αστυνομική «επιχείρηση» που έγινε στην περιοχή του Προφήτη Ηλία Πειραιά, γύρω από το Βεάκειο. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά, την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, την Ομάδα ΔΙΑΣ της Άμεσης Δράσης και το Α’ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά, με επικεφαλή τον Υποδιοικητή του Α.Τ. Δημοτικού θεάτρου Πειραιά Αντώνη Σκάρπα, πραγματοποίησαν την Παρασκευή (25-9-20) το βράδυ στις 10:00, άλλη μια ειδική αστυνομική «επιχείρηση».

Η ανωτέρω αστυνομική εξόρμηση με τα μεικτά κλιμάκια της ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας, πέριξ του Βεάκειου θεάτρου και διήρκησε μέχρι και τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, έγιναν εκτεταμένοι έλεγχοι, προσαγωγές και συλλήψεις.

Ειδικότερα:

-Ελέγχθηκαν συνολικά 71 άτομα (53 Έλληνες και 18 αλλοδαποί). Βεβαιώθηκαν ακόμα 30 παραβάσεις των 150 ευρώ ένεκα υπαίθριας συνάθροισης άνω των εννέα ατόμων.

-Ελέγχθηκαν συνολικά 25 οχήματα και βεβαιώθηκαν 24 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. (1 για κράνος και 23 λοιπές παραβάσεις).

-Προσήχθησαν στο Α.Τ. Δημοτικού θεάτρου 3 Έλληνες και 1 αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας.

Εκ των προσαχθέντων:

-Συνελήφθη 1 Έλληνας άνδρας για κατοχή ναρκωτικών.

Να τονίσουμε ότι συνεχίζονται τέτοιες ειδικές αστυνομικές δράσεις σε όλες τις περιοχές της πόλης από την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά.

 *Της Χριστίνας Μπιτάδου 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ