Εφημερίδα Κοινωνική

Κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενο του δήμου Αθηναίων

Κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενο του δήμου Αθηναίων
23 Σεπτεμβρίου 2020

Εργαζόμενος στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών, στη στην οδό Λιοσίων 22, βρέθηκε θετικός στον Covid-19, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων.

Το Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών δεν θα δέχεται κοινό από σήμερα 23-9-2020 έως 7-10-2020 και ως εκ τούτου αναστέλλονται όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, ακολουθήθηκαν αμέσως όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, έγινε σχολαστική απολύμανση των χώρων και οι εργαζόμενοι στον συγκεκριμένο χώρο μπήκαν σε καραντίνα.

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα για έκδοση βεβαίωσης περί μη οφειλής ΤΑΠ, νέες παροχές, επανασυνδέσεις, διαχωρισμούς, δηλώσεις τετραγωνικών και δηλώσεις μη ηλεκτροδοτούμενων στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα του Δήμου Αθηναίων (eservices.cityofathens.gr).

Μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το τμήμα στο e-mail: [email protected]. Δηλώσεις και αιτήσεις που γίνονται στην πλατφόρμα και το e-mail λαμβάνουν άμεσα αριθμό πρωτοκόλλου και θεωρούνται εμπρόθεσμες στην περίπτωση που υπάρχουν καταληκτικές ημερομηνίες για την κατάθεσή τους.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ