Εφημερίδα Κοινωνική

Κορωνοϊος: Κρούσμα στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών του Δήμου Αθηναίων

Κορωνοϊος: Κρούσμα στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών του Δήμου Αθηναίων
23 Σεπτεμβρίου 2020

Κλειστό για δύο βδομάδες λόγω κορωνοϊού θα μείνει το Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών όπως ανακοίνωσε ο δήμος Αθηναίων.

Από τον Δήμο Αθηναίων ανακοινώθηκε ότι χθες Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου διαπιστώθηκε ότι εργαζόμενος στο Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών (Λιοσίων 22) είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Αμέσως, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, ακολουθήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, έγινε σχολαστική απολύμανση των χώρων και οι εργαζόμενοι στον συγκεκριμένο χώρο μπήκαν σε καραντίνα. Το Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών δεν θα δέχεται κοινό από σήμερα 23-9-2020 έως 7-10-2020 και ως εκ τούτου αναστέλλονται όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα για έκδοση βεβαίωσης περί μη οφειλής ΤΑΠ, νέες παροχές, επανασυνδέσεις, διαχωρισμούς, δηλώσεις τετραγωνικών και δηλώσεις μη ηλεκτροδοτούμενων στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα του Δήμου Αθηναίων (eservices.cityofathens.gr). Μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το τμήμα στο e-mail: [email protected] Δηλώσεις και αιτήσεις που γίνονται στην πλατφόρμα και το e-mail λαμβάνουν άμεσα αριθμό πρωτοκόλλου και θεωρούνται εμπρόθεσμες στην περίπτωση που υπάρχουν καταληκτικές ημερομηνίες για την κατάθεσή τους.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ