Εφημερίδα Κοινωνική

Η συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ αύριο 15/9

 Breaking News

Η συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ αύριο 15/9
14 Σεπτεμβρίου 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ θα συνεδριάσει, αύριο Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω των υγειονομικών μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Στη συνεδρίαση έχουν προσκληθεί εκτός των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και οι Πρόεδροι της ΠΕΔ Ελλάδας. Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί, απευθείας για κάθε ενδιαφερόμενο, από τη σελίδα της ΚΕΔΕ και το κανάλι της Ένωσης στο youtube.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Ενημέρωση Προέδρου.

2. Συζήτηση επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα: «Τροποποίηση Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, νέο πλαίσιο επιλογής στελεχών στον δημόσιο τομέα, ρύθμιση οργανωτικών θεμάτων της Γενικής Γραμματείας Ιθαγένειας και της Γενικής Γραμματείας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα του Υπουργείου Εσωτερικών, ρυθμίσεις για την αναπτυξιακή προοπτική και την εύρυθμη λειτουργία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

3. Πρόταση για σύσταση και λειτουργία των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ)

4. Παρατηρήσεις – Προτάσεις για το σχέδιο νόμου «Ενσωμάτωση της οδηγίας 2019/904/ΕΕ σχετικά με τη μείωση των επιπτώσεων ορισμένων πλαστικών προϊόντων στο περιβάλλον».

5. Μετατάξεις υπαλλήλων Ο.Τ.Α. προς το ΣτΕ κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων.

6. Θέματα Επιτροπής Θεσμών:

α) Μεταθέσεις – Αποσπάσεις αιρετών-εκπαιδευτικών

β) Υπηρεσία αιρετών δημοσίων υπαλλήλων σε παραμεθόριες περιοχές

γ) Αντιμισθία Προέδρων Δημοτικών Συμβουλίων

δ) Επιβολή προστίμων για παραβάσεις σε χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης

ε) Σίτιση και διαμονή από τους Δήμους των υπαλλήλων των Δήμων και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου αυτών, καθώς και των μόνιμων εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε νησιώτικους δήμους.

7. Επικαιροποίηση του κειμένου των παρατηρήσεων – προτάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ επί του σχεδίου νόμου του ΥΠΕΝ με τίτλο: «Εκσυγχρονισμός της χωροταξικής και πολεοδομικής νομοθεσίας» κατόπιν δημόσιας διαβούλευσης με τις Π.Ε.Δ. και τους Δήμους της χώρας.

8. Έγκριση Πρακτικού Επιτροπής Αξιολόγησης για το Διαγωνισμό με θέμα: «Σύναψη Σύμβασης Έργου με εξωτερικό συνεργάτη για την υλοποίηση του έργου “LIFE-IP AdaptingGR – LIFE17 IPC / GR / 000006”.

9. Αίτημα παράτασης της διάρκειας της σύμβασης του έργου «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ “Sustainable management and treatment of BIO-wastes by using Bio-fuels production methods – SUMBIO”», στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Συνεργασίας «INTERREG V-A Ελλάδα – ΠΓΔΜ 2014-2020».

10. Έγκριση σκοπιμότητας για την επιστημονική υποστήριξη της Επιτροπής Ισότητας της ΚΕΔΕ.

11. Έγκριση Αποφάσεων Προέδρου

12. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ