Εφημερίδα Κοινωνική

Για δεύτερη φορά θετικός στον κορωνοϊό ένας 62χρονος γιατρός

Για δεύτερη φορά θετικός στον κορωνοϊό ένας 62χρονος γιατρός
15 Σεπτεμβρίου 2020

Γιατρός από την Ορεστιάδα που επισκεπτόταν συστηματικά για λόγους υγείας το νοσοκομείο Διδυμοτείχου, παρουσίασε συμπτώματα κορωνοϊού αρχές Σεπτεμβρίου. Αφού έκανε το τεστ βγήκε θετικός στον κορωνοϊό και έκανε εισαγωγή στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, που είναι το νοσοκομείο αναφοράς στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open.

Έπειτα από αρκετές ημέρες τα συμπτώματα υποχώρησαν και ο γιατρός υπεβλήθη σε δύο τεστ με βάση το πρωτόκολλο και βγήκαν και τα δύο αρνητικά. Με βάση αυτή τα δεδομένα πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του. Από κορωνοϊό νόσησε και η 56χρονη σύζυγός του και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Open, η γυναίκα κατέληξε. Παράλληλα, νόσησε και η πεθερά του 62χρονου γιατρού.

Έπειτα από αρκετές μέρες που βρισκόταν σπίτι, ο γιατρός παρουσίασε εκ νέου συμπτώματα και υποβλήθηκε σε νέο τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Αυτό προβλημάτισε τους γιατρούς και ο άνδρας μπήκε και πάλι στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου και παραμένει ακόμη για νοσηλεία.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ