Εφημερίδα Κοινωνική

Εργαστήρι δημιουργικής γραφής στον Δήμο Νίκαιας-Α.Ι.Ρέντη

Εργαστήρι δημιουργικής γραφής στον Δήμο Νίκαιας-Α.Ι.Ρέντη
15 Σεπτεμβρίου 2020

Το ξεκίνημα νέων τεχνικών έκφρασης και επικοινωνίας μέσω του Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής ανακοίνωσε σήμερα 15/9/2020 με σχετικό Δελτίο Τύπου ο Δήμος Νίκαιας-Α.Ι.Ρέντη.  Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα μέσω των μαθημάτων που ξεκινούν στις αρχές Οκτωβρίου, να μυηθούν σε τρόπους έκφρασης όπως η γραφή , η επεξεργασία κειμένων καθώς και η επικοινωνία μέσω δημιουργικών συζητήσεων μεταξύ των μελών.  Η αναλυτική ανακοίνωση του Δήμου Νίκαιας-Α.Ι.Ρέντη αναφορικά με την συγκεκριμένη δραστηριότητα έχει χαρακτηριστικά ως εξής :

«Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής στον Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Νέες τεχνικές γραφής, έκφρασης και επικοινωνίας θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν όσοι παρακολουθήσουν το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη. Το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής, ξεκινά τη λειτουργία του την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στη Δημοτική Ενότητα Αγ.Ι. Ρέντη .

Στόχος του Α’ κύκλου του εργαστηρίου είναι η επικοινωνία των μελών της ομάδας μέσα από την ανάγνωση αποσπασμάτων των έργων τους, στο στάδιο της επεξεργασίας ή της αναθεώρησης (editing).  Η εμπειρία της γραφής και το προσωπικό στίγμα του καθένα θεωρούνται η βάση για τη δημιουργική συζήτηση και αφομοίωση νέων απόψεων.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται για τη Δημοτική Ενότητα Νίκαιας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Γρεβενών 5-7)) κάθε Δευτέρα και για τη Δημοτική Ενότητα Αγ.Ι. Ρέντη (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Μπιχάκη 8 ) κάθε Τετάρτη από τις 7.00μ.μ -9.30 μ.μ.

Οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να έχουν πρόσβαση στο internet και δυνατότητα χρήσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για αποστολή-λήψη κειμένων.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου Δημιουργικής Γραφής θα επιδοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Πληροφορίες-Εγγραφές: ΔΗ.Κ.Ε.ΝΙ.Ρ (Κύπρου 7) , τηλ. 2104819007- 4821555.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. »

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ