Εφημερίδα Κοινωνική

Επετειακή εκδήλωση 140 ετών Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ»

Επετειακή εκδήλωση 140 ετών Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ»
23 Σεπτεμβρίου 2020

Η Αδελφότης Πειραιά Κρητών «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», που ιδρύθηκε το 1880, εόρτασε τα 140 χρόνια παρουσίας και λειτουργίας έως σήμερα, στο Βεάκειο αμφιθέατρο Πειραιά με συναυλία του Μανώλη Κονταρού.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, με όλα τα μέτρα προστασίας, με ειδικές προσκλήσεις περιορισμένου αριθμού και αποστάσεων.

Η συναυλία με τον Μανώλη Κονταρό κράτησε το ενδιαφέρον στους παρευρισκόμενους επί ένα δίωρο.

Ο Πρόεδρος της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» κ. Θεόδωρος Τσόντος μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο φιλόξενο χώρο του θεάτρου, όπου την προσφώνηση του ιστορικού των 140 ετών έκανε η Αντιπρόεδρος του συλλόγου κα.Αντωνία Ντουντουνάκη.

VEAKEIO_OMONOIA2

 

 

 

 

 

 

Ακολούθησε ένα χορευτικό των ενηλίκων και ακολούθησε και η συναυλία του Μανώλη Κονταρού όπου oi τυχεροί παριστάμενοι απόλαυσαν από κοντά.

Η εφημερίδα μας για μια ακόμη φορά ήταν κοντά και σε αυτή την εκδήλωση, όπου μεταξύ των παρισταμένων διακρίναμε: τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς Αρχιμανδρίτη π. Δαμασκηνό Μακριδάκη, τους βουλευτές: Νίκο Μανωλάκο και Χριστόφορο Μπουτσικάκη, τους Αντιπεριφερειάρχες: Αττικής: Νικόλαο Πέππα, και Πειραιώς: Σταυρούλα Αντωνάκου, τους Αντιδημάρχους Πειραιά: Ασπασία Αλιγιζάκη, Δημήτρη Καρύδη, Αθηνά Χαρβαλάκου – Γλύκα, Αντωνία Καρακατσάνη, ενώ το παρών έδωσαν οι πολιτευτές: Βερικάκη Ελίνα και Ρένα Βασιλάκη. Επίσης, είδαμε τους Περιφερειακούς Συμβούλους Αττικής: Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, Σταύρο Βοϊδονικόλα (και πρόεδρος των Απανταχού Μανιατών). Εκεί ήταν και οι εντεταλμένοι Δημοτικοί σύμβουλοι Πειραιά: Χάρης Ζηλάκου, Αλέξανδρος Καμαράτος, Αλέκα Τουμαζάτου, Κική Μπουρδάκου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά Νικηφόρος Παπαγεωργίου, ο Διευθυντής του ΕΣΥ Οίκου Ναύτου Χαράλαμπος Κοντός, η Κοινοτική Σύμβουλος Μαρία Περδικούρη, ο πρώην Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Γλύκας, ο επιχειρηματίας Βασίλης Σαβράμης, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κρητικός, οι εκπρόσωποι του συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου: Άννα Δασκαλάκη -Γενική Γραμματέας και Μαρία Κηδωνάκη, από την Ένωση Απανταχού Σφακιανών ο Γιάννης Αφιτάκης, καθώς ο Ευτύχης Μουζουράκης, ο Δημήτρης Ζαρίφης, κ.α.

VEAKEIO_OMONOIA1

 

 

 

 

 

VEAKEIO_OMONOIA3


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ