Εφημερίδα Κοινωνική

Ένωση Αστυνομικών Πειραιά: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν στου Ρέντη – Συγχαρητήρια στο Τ.Α. Νίκαιας και στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Ένωση Αστυνομικών Πειραιά: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν στου Ρέντη – Συγχαρητήρια στο Τ.Α. Νίκαιας και στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.
13 Σεπτεμβρίου 2020

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά δημοσίευσε μια συγχαρητήρια επιστολή, διότι αστυνομικοί του Τ.Α. Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και η Ομάδα ΔΙΑΣ Πειραιά συνέβαλαν ώστε να εξαρθρωθεί μια μεγάλη εγκληματική οργάνωση.

Παράλληλα, η Ένωση κάνει λόγο για σοβαρές ελλείψεις καθαριότητας και προσωπικού στο αστυνομικό μέγαρο της Νίκαιας.

Διαβάστε παρακάτω την αναλυτική επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Πειραιά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά προβάλλει και συγχαίρει δημόσια το προσωπικό του Τ.Α. Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και τους συναδέλφους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά, για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στην περιοχή του Ρέντη και κυρίως πέριξ των πολυχώρων «ALLU FAN PARK» και «VILLAGE PARK». Ειδικότερα έπειτα από άριστη συνεργασία και επαγγελματισμό συνελήφθησαν έξι (06) άτομα, εκ των οποίων οι τρεις επ΄αυτοφώρω. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημ/κων Πειραιά για ληστεία κατ΄εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, καθώς και σύσταση Εγκληματικής Οργάνωσης.

Επί τη ευκαιρία, ταυτόχρονα με τα δημόσια συγχαρητήρια μας ξανατονίζουμε, την απουσία υπηρεσιών καθαρισμού εδώ και ένα μήνα στο κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος και Τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας-Α.Ι.Ρέντη Το Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας- Αγ.Ι.Ρέντη αποτελεί μία από τις πλέον υποστελεχωμένες υπηρεσίες του Πειραιά που η περαιτέρω αποδυνάμωση του εντός 30 ημερών περίπου, με την υλοποίηση των τακτικών μεταθέσεων, θα θέσει σε κίνδυνο τόσο τη διατάραξη του οικογενειακού προγραμματισμού των αστυνομικών, την καταστρατήγηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων όσο και την βιώσιμη παροχή υπηρεσιών ασφάλειας προς τους πολίτες της περιοχής, αφού η παρούσα δύναμη θα ανέρχεται σε 14 αστυνομικούς!! ενώ θα έπρεπε να έχει 46.

Επιβάλλεται, η πολιτική και φυσική ηγεσία και όλοι οι αρμόδιοι φορείς, επιτέλους να δώσουν άμεσα λύσεις στα τρέχοντα και σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν το αστυνομικό προσωπικό και ιδιαίτερα αυτά των ελλείψεων τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή και μέσα. Ζητούμε την άμεση ενίσχυση των Τμημάτων Ασφαλείας & Αστυνομικών Τμημάτων του Πειραιά.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ