Εφημερίδα Κοινωνική

Δείτε τι βρήκαν μέσα στις φυλακές της Κέρκυρας – Οργάνωναν αιματηρή απόπειρα απόδρασης! (ΦΩΤΟ)

 Breaking News

Δείτε τι βρήκαν μέσα στις φυλακές της Κέρκυρας – Οργάνωναν αιματηρή απόπειρα απόδρασης! (ΦΩΤΟ)
07 Σεπτεμβρίου 2020

Από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και το πρωί της Δευτέρας κράτησε η έρευνα στα κελιά των φυλακών της Κέρκυρας και συγκεκριμένα σε δύο πτέρυγες (κοινόχρηστους χώρους και κελιά). Ενώ αυτά που βρήκαν οι αστυνομικοί, τους άφησαν με το στόμα ανοιχτό.

Ανάμεσα σε αυτά που βρέθηκαν υπήρχαν και… πιστόλια! Όπλα, που σύμφωνα με πληροφορίες σκόπευαν να χρησιμοποιήσουν οι κρατούμενοι σε μεγάλη απόπειρα απόδρασης!!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, που έδωσε στοιχεία αλλά και εικόνες στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν κρυμμένα σε μεταλλική επιτοίχια επιφάνεια σε κοινόχρηστο χώρο: Πιστόλι με γεμιστήρα 6 φυσιγγίων, μαχαίρι και αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ναρκωτική ουσία, πιθανόν ηρωίνη, σε μορφή βράχου συνολικού μεικτού βάρους 9,1 γραμμαρίων.

Επίσης, κρυμμένα μέσα σε τοίχο κοινόχρηστου χώρου, βρέθηκαν: Πιστόλι με γεμιστήρα 6 φυσιγγίων, γεμιστήρας με 7 φυσίγγια και σιγαστήρας.

Σε κελιά και σε άλλους κοινόχρηστους χώρους βρέθηκαν ακόμα: 3 αυτοσχέδια τσιγάρα με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, 2 κινητά τηλέφωνα και φορτιστής, 4 αυτοσχέδια μαχαίρια, 3 ακουστικά handsfree και καλώδιο φόρτισης usb. Στον προαύλιο χώρο μέσα σε παπούτσι βρέθηκαν 19 αυτοσχέδιες συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μεικτού βάρος 9,0 γραμμαρίων. Επίσης, βρέθηκαν 2 ξύλινα ρόπαλα.

Στην επιχείρηση συμμετείχε και η Αντιτρομοκρατική. Οι πληροφορίες που έφτασαν πριν από μία εβδομάδα στην Αστυνομία και οδήγησαν στην επιχείρηση, ήταν για διακίνηση ναρκωτικών στις φυλακές αλλά και για απόπειρα αιματηρής απόδρασης με τη χρήση πυροβόλων όπλων. Μάλιστα, για την απόπειρα απόδρασης, οι πληροφορίες μιλούσαν για συγκεκριμένο κρατούμενο. Πρόκειται για έναν από τους δράστες της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου…

Δείτε τις εικόνες που έδωσε η Αστυνομία στη δημοσιότητα:

k2

 

 

 

 

 

 

 

k3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

k4

 

 

 

 

 

 

 

 

k7

 

 

 

 

 

 

 

 

k8

 

 

 

 

 

 

 

 

k10

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ