Εφημερίδα Κοινωνική

Μπαράζ ελέγχων από την Τροχαία Πειραιά – Κόβουν έως και 200 κλήσεις την ημέρα!

Μπαράζ ελέγχων από την Τροχαία Πειραιά – Κόβουν έως και 200 κλήσεις την ημέρα!
22 Σεπτεμβρίου 2020

Εντατικούς ελέγχους για την παράνομη στάθμευση σε ράμπες διάβασης ατόμων με αναπηρία αλλά και σε λεωφοριοδρόμους πραγματοποιεί η Τροχαία Πειραιά. Ειδικότερα, κλιμάκια Αστυνομικών από την Υπηρεσία της Τροχαίας Πειραιά δίνουν καθημερινά το “παρών” σε όλους τους οδικούς άξονες της πόλης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι «επικίνδυνες» τροχονομικές παραβάσεις.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Τροχαίας παρατήρησαν ότι οι πολίτες δεν «συμμορφώνονται» στο νόμο που απαγορεύει να παρκάρουν τα Ι.Χ. τους σε συγκεκριμένους δρόμους, πεζοδρόμια ή σε λεωφοριόδρομους με αποτέλεσμα οι τροχονόμοι να «κόβουν» έως και 200 κλήσεις την ημέρα.

trochaia_peiraia1

 

 

 

 

 

 

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουν, εκτός από τις λεωφορειολωρίδες και τα πεζοδρόμια, και στις ράμπες για ΑμεΑ, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που φέρνουν γερανό ώστε να απομακρύνουν το όχημα που έχει σταθμεύσει στο σημείο παράνομα.

trochaia_peiraia2

 

 

 

 

 

 

Να υπενθυμίσουμε επίσης πως σταδιακά μπαίνει «τέλος» στα ροζ χαρτιά των κλήσεων στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων καθώς η Τροχαία πλέον θα μπορεί να κόβει ηλεκτρονικά τις κλήσεις των οδηγών που έχουν παραβιάσει τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

119975299_2818459228427200_3335302072040426375_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 *Της Χριστίνας Μπιτάδου 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ