Εφημερίδα Κοινωνική

Απίστευτο: Ξέφρενες «covid-19 βραδιές» στα διαμερίσματα της Αθήνας -Προσκλήσεις μέσω social media

 Breaking News

Απίστευτο: Ξέφρενες «covid-19 βραδιές» στα διαμερίσματα της Αθήνας -Προσκλήσεις μέσω social media
28 Σεπτεμβρίου 2020

Μετά τα μυκονιάτικα πριβέ κορωνο-πάρτι, οι μυστικές συναθροίσεις σε διαμερίσματα της Αθήνας αποτελούν τη νέα μόδα που προκαλεί «πονοκέφαλο» στην ΕΛ.ΑΣ.

Καθημερινά, η Αστυνομία δέχεται καταγγελίες για συγκεντρώσεις πολλών ατόμων σε κλειστούς χώρους όπου σε λίγα τετραγωνικά στοιβάζονται πολλοί νεαροί διασκεδάζουν μέχρι τις πρωινές ώρες και καταναλώνουν άφθονο αλκοόλ χωρίς φυσικά να τηρούν τις αποστάσεις και να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας για την αποφυγή της μετάδοσης του κορωνοϊού.
Ουσιαστικά εφαρμόζουν αυθαίρετα ένα ακραίο σχέδιο «ανοσίας της αγέλης» χωρίς όμως να λαμβάνουν υπόψη τις συνέπειες.

Τα πριβέ – ορθάδικα στα διαμερίσματα, μπαίνουν στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ και οι πληροφορίες λένε ότι οι επιτελείς της Κατεχάκη, σε μια προσπάθεια να προλάβουν τα χειρότερα έχουν ήδη θέσει επί τάπητος τα νέα δεδομένα και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να εκπονήσουν ειδικό σχέδιο για να ελέγξουν την κατάσταση πριν αυτή ξεφύγει.

Οι επικοινωνίες γίνονται μέσα από κλειστά γκρούπ στα social media και τις διαδικτυακές εφαρμογές όπου οι νεαροί μαθαίνουν για τα πάρτι που «τρέχουν», τα σημεία που γίνονται, μέχρι και το μουσικό πρόγραμμα. Μάλιστα, υπάρχουν και πολλά βίντεο που κυκλοφορούν από κινητό σε κινητό και αποτυπώνουν τις ξέφρενες «covid-19 βραδιές» στα διαμερίσματα της Αθήνας τα οποία εξετάζονται από τους αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ