Εφημερίδα Κοινωνική

Μιχάλαρος: Συμμετοχή του Προέδρου ΒΕΠ σε ψηφιακή εκδήλωση για την τεχνική εκπαίδευση

Μιχάλαρος: Συμμετοχή του Προέδρου ΒΕΠ σε ψηφιακή εκδήλωση για την τεχνική εκπαίδευση
28 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς θα κάνει παρέμβαση ως Συντονιστής της Θεματικής Επιτροπής για την Τεχνική Εκπαίδευση και την Κατάρτιση Τεχνικών Επαγγελμάτων της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Ο Πρόεδρος του ΒΕΠ κ. Ανδριανός Μιχάλαρος θα συμμετάσχει τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 στην ψηφιακή εκδήλωση «Ελληνογερμανική συνεργασία στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης», την οποία διοργανώνουν το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο και ο ΣΕΒ.

Στην εκδήλωση που θα μεταδίδεται διαδικτυακά από τον σύνδεσμο https://www.livemedia.gr/berufsbildung2020 και το κανάλι “Dual Hellas” στο YouTube μετά τις 14:30’ θα μιλήσουν ο Κοινοβουλευτικός Υφυπουργός του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Παιδείας και Έρευνας της Γερμανίας κ. Τόμας Ράχελ (Thomas Rachel) και ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης & Δια Βίου Μάθησης, Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Δρ. Γεώργιος Βούτσινος.

Κατά τη διάρκεια της εκδηλώσεως, εκπρόσωποι ελληνικών και γερμανικών φορέων της επαγγελματικής εκπαίδευσης θα παρουσιάσουν τη μέχρι τώρα συνεργασία αλλά και τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης για τον κλάδο της επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα.

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ