Εφημερίδα Κοινωνική

Το τελευταίο αντίο στον Σάββα Θεοδωρίδη – Στη Μητρόπολη Αθηνών η κηδεία του

 Breaking News

Το τελευταίο αντίο στον Σάββα Θεοδωρίδη – Στη Μητρόπολη Αθηνών η κηδεία του
20 Αυγούστου 2020

Το τελευταίο «αντίο» στον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 17 Αυγούστου σε ηλικία 85 ετών είπε σήμερα σύσσωμο το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Η εξόδιος ακολουθία για τον Σάββα Θεοδωρίδη τελέστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών και η κηδεία του έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Το «παρών» στη Μητρόπολη, εκτός από τους συγγενείς, έδωσαν ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ο προπονητής της ομάδας Μαρτίνς με όλη την ομάδα, και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Παρέστησαν πολλοί παράγοντες από τον χώρο του Ολυμπιακού, και μεταξύ αυτών ο επιχειρηματίας Βασίλης Σαβράμης.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά απέστειλε συλληπητήριες επιστολές στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρίνακη, στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, και στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Σημειώνεται ότι ο 85χρονος Σάββας Θεοδωρίδης ταλαιπωρήθηκε αρκετά τα προηγούμενα χρόνια από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Παρά τις δυσκολίες, δεν σταμάτησε στιγμή να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα έδωσε το «παρών» και στη φιέστα του Ολυμπιακού προκειμένου να σηκώσει το 45ο πρωτάθλημα της ομάδας του Πειραιά.

Εικόνες από το τελευταίο «αντίο» στον Σάββα Θεοδωρίδη

ÊÇÄÅÉÁ ÓÁÂÂÁ ÈÅÏÄÙÑÉÄÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)

 

 

 

 

 

 

baggelis-marinakis

 

 

 

 

 

 

 

fasoylas

 

 

 

 

 

 

 

ÊÇÄÅÉÁ ÔÏÕ ÓÁÂÂÁ ÈÅÏÄÙÑÉÄÇ  ÍÅÊÑÙÓÉÌÏÓ ÁÊÏËÏÕÈÉÁ ÓÔÇÍ ÌÇÔÑÏÐÏËÇ ÁÈÇÍÙÍ

 

 

 

 

 

 

 

 

ÊÇÄÅÉÁ ÓÁÂÂÁ ÈÅÏÄÙÑÉÄÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

 

 

 

 

 

 

 

antonis-glykas

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ