Εφημερίδα Κοινωνική

Πλούσια από τη μία στιγμή στην άλλη έγινε το μοντέλο που έκανε σεξ με 7 παίχτες του NBA

Πλούσια από τη μία στιγμή στην άλλη έγινε το μοντέλο που έκανε σεξ με 7 παίχτες του NBA
19 Αυγούστου 2020

Σάλος έχει προκληθεί στο ΝΒΑ και ιδιαίτερη στην ομάδα των Φοίνιξ Σανς μετά την “καυτή” αποκάλυψη γνωστού μοντέλου του instagram πως “συνευρέθηκε” την ίδια μέρα με 7 διαφορετικούς παίκτες των Φοίνιξ Σανς.

«Στα γενέθλιά μου, που ήταν το Σαββατοκύριακο του Memorial Day, τους είδα όλους. Το έκανα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και μετά ήρθαν όλοι τους», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του μοντέλου για το περιστατικό στο Podcast «No Jumber». Λίγο αργότερα, μάλιστα, μέσω Instagram αποκάλυψε και την ομάδα. Ήταν οι Φοίνιξ Σανς, ενώ όπως τόνισε για τον Ντέβιν Μπούκερ «ήταν ο πρώτος».

Το νεαρό μοντέλο, μάλιστα, όχι μόνο δεν κοκκινίζει για όσα αποκάλυψε αλλά πανηγυρίζει σε αναρτήσεις της στο twitter ότι τα δολάρια ρέουν στον τραπεζικό της λογαριασμό ενώ παράλληλα αυξάνει με γοργούς ρυθμούς και τους followers της στο Instagram.

Σύμφωνα με άλλο χρήστη του twitter η Ayyyejae αύξησε μέσα σε λίγες ώρες τους followers από 3.000 σε 32.000 ενώ στον τραπεζικό της λογαριασμό προστεθηκαν 22.000 δολάρια.Σε όσους, δε, την κατακρίνουν για τις επιλογές της απαντά: «Μόλις έβγαλα 22.000 δολάρια. Δεν με πειράζει ό,τι και να πείτε. Θα φτάσω τα 100.000 δολάρια μέχρι το Σαββατοκύριακο.

 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Real life BRATZ doll


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ