Εφημερίδα Κοινωνική

Απονομή Βραβείου Ευκράντη στο Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος

 Breaking News

Απονομή Βραβείου Ευκράντη στο Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος
02 Αυγούστου 2020

Ιδιαίτερη τιμή και ηθική στήριξη για όλους όσους απαρτίζουν το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος, ήταν η απονομή προς το Ινστιτούτο Αρχιπέλαγος του Βραβείου Ευκράντη, «Μαριλένα Λασκαρίδη», για την αριστεία στον ναυτιλιακό πολιτισμό και την αρωγή στην ελληνική ναυτιλιακή κληρονομιά και παράδοση. Η εκδήλωση απονομής των Βραβείων Ευκράντη διοργανώθηκε για 12η χρονιά από «Ναυτικά Χρονικά» και φέτος έλαβε χώρα στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη, όπου έδωσαν το «παρών» επίλεκτα μέλη της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας, για να τιμήσουν με την παρουσία τους πρωταγωνιστές της περασμένης χρονιάς.

Οι βραβευθέντες επελέγησαν με τη συμμετοχή μιας διευρυμένης πολυσυλλεκτικής επιτροπής, που αντιπροσωπεύει τα ναυτιλιακά γράμματα, την ακαδημαϊκή έρευνα, την εξειδικευμένη ενημέρωση, το ναυτιλιακό επιχειρείν, καθώς και την πολιτισμική και φυσική κληρονομιά.

Στην τελετή απονομής συμμετείχαν ο γ.γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Δρ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Β΄ υπαρχηγός ΛΣ υποναύαρχος Νικόλαος Ισαακόγλου, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Αικ. Λασκαρίδη κ. Πάνος Λασκαρίδης, καθώς και πολλοί επιφανείς εκπρόσωποι σημαντικών ναυτιλιακών εταιρειών και φορέων.

*Στη φωτογραφία ο κ. Κωνσταντίνος Μαζαράκης Αινιάν, Αντιναύαρχος (ε.α.) ΠΝ, Επίτιμος Αρχηγός Στόλου, Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη και η κ. Αναστασία Μήλιου, Διευθύντρια Έρευνας του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ