Εφημερίδα Κοινωνική

Θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε στα Βοτσαλάκια με σακούλα στο κεφάλι -Τι λένε οι τελευταίες ΑΠΟΚΕΛΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες

 Breaking News

Θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε στα Βοτσαλάκια με σακούλα στο κεφάλι -Τι λένε οι τελευταίες ΑΠΟΚΕΛΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες
08 Ιουλίου 2020

Σε «συναγερμό» ο Πειραιάς, καθώς εντοπίστηκε και ανασύρθηκε πτώμα από την παραλία «Βοτσαλάκια».

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι το πτώμα είχε σακούλα στο κεφάλι. Πρόκειται για έναν 80χρονο άντρα που τον εντόπισε μια γυναίκα στην παραλία.

Οι πρώτες έρευνες προσπάθησαν να δώσουν «φως» στα αίτια του συμβάντος. Αν επρόκειτο δηλαδή για δολοφονία, πνιγμό ή κάτι άλλο.  Την προανάκριση διενήργησε η Λιμενική Αρχή Πειραιά η οποία ζήτησε και τη διεξαγωγή νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Η «Κοινωνική» επικοινώνησε με τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά κ. Ηλία Μπογιόκα, ο οποίος υποστήριξε ότι τέτοια φαινόμενα, όπως αυτό με τον άτυχο άνδρα που βρέθηκε νεκρός στην παραλία «Βοτσαλάκια» με μια σακούλα στο κεφάλι, προδίδουν ότι ο θάνατος επήλθε από αυτοκτονία.

«Κατά το παρελθόν υπήρχαν πολλές ανάλογες περιπτώσεις θανάτων – αυτοκτονιών που έγιναν κατά αυτό τον τρόπο. Και το σημερινό περιστατικό, με βάση την εμπειρία που έχω, μας οδηγεί σε τέτοιο συμπέρασμα. Τι εννοώ; Έχει να κάνει με ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος δεν φέρει καμία απολύτως αμυχή, γρατζουνιά, μαχαίρωμα ή οτιδήποτε άλλο που να προδίδει εγκληματική ενέργεια. Τα αίματα που κάποιοι αναφέρουν ότι βρέθηκαν στο σημείο του πτώματος δεν είναι ακόμα εξακριβωμένα (μπορεί καθώς σύρθηκε το πτώμα να προέκυψαν). Ωστόσο, τα «ασφαλή» αποτελέσματα της Ιατροδικαστικής εξέτασης θα βγουν την Παρασκευή και εκεί θα έχουμε μια πλήρη εικόνα του γεγονότος», μας είπε ο κ.Μπογιόκας.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ