Εφημερίδα Κοινωνική

Στον Πανιώνιο Κερατσινίου ο Δ. Βουτσινάς

 Breaking News

Στον Πανιώνιο Κερατσινίου ο Δ. Βουτσινάς
07 Ιουλίου 2020

Με ενθουσιασμό και το βλέμμα στο μέλλον, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανιωνίου Κερατσινίου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Προπονητή Δημήτρη Βουτσινά. Το τεχνικό επιτελείο ξεκινά τον σχεδιασμό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς με ευχές και ελπίδες

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας ανακοινώσουμε, την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας μας με τον προπονητή κ. Δημήτρη Βουτσινά! Ο Δημήτρης Βουτσινάς είναι ευρύτερα γνωστός στο κοινό του Πειραϊκού και όχι μόνο, ποδοσφαίρου για τις ικανότητες και την πολυετή πορεία του! Η διοίκηση του Πανιωνίου ως γνωστόν δεν εχει κάνει ποτέ βαρύγδουπες δηλώσεις, αλλα αυτή η πρόσληψη κάνει βροντερό κρότο από μόνη της!!!

Βοηθός του κ. Βουτσινά θα είναι ο κ. Τάσος Τερεζάκης που πέρσι για μεγάλο χρονικό διάστημα κάθισε στο πάγκο της ομάδας μας, μαζί με τον Γιάννη Μαντζουράνη σαν τεχνικό δίδυμο. Άμεσα όλο το τεχνικό επιτελείο ξεκινά τον σχεδιασμό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς και εμείς σαν διοίκηση θα είμαστε δίπλα τους σε οτιδήποτε μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι! Η ομάδα θα κοιτάξει να είναι το ίδιο ανταγωνιστική με πέρσι ώστε να έξασφαλισει την όσο το δυνατόν ταχύτερη παραμονή της στην κατηγορία, αλλά και την χρησιμοποίηση περισσότερων παιδιών από την ακαδημία της. Ευχόμαστε σιδεροκέφαλοι στον Δημήτρη, στον Τάσο και υγεία σε όλους στην ομάδα! Τέλος ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλο τον Πειραιά»!!!


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ