Εφημερίδα Κοινωνική

Προκήρυξη: Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2020

Προκήρυξη: Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος 2020
14 Ιουλίου 2020

Η Ένωση Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος προκηρύσσει το Κύπελλο Αθλητικής Ναυαγοσωστικής Ελλάδος και προσκαλεί όσους κολυμπούν και σώζουν, να συμμετάσχουν στην πανηγυρική ανάσταση του αθλήματος που σώζει ζωές.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου στις 26/09/2020. H εκδήλωση περιλαμβάνει χαιρετισμούς εκπροσώπων συμμαχικών οργανισμών της ΕΑΝΕ, παρέλαση, όρκο αθλητών, και την διεξαγωγή αγωνισμάτων αθλητικής ναυαγοσωστικής σε πισίνα. Τα αγωνίσματα είναι κολυμβητικά και διασώσεις. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα φυσικά και νομικά πρόσωπα – μέλη της ΕΑΝΕ (η εγγραφή μελών γίνεται δωρεάν εδώ). Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν σε διάφορες ηλικιακές ομάδες. Θα απονεμηθούν μετάλλια συμμετοχής σε όλους, βραβεία ευ αγωνίζεσθαι και έπαθλα στους νικητές.

Η ΕΑΝΕ είναι πιστοποιημένος φορέας αθλητικής αναψυχής και αθλητικού τουρισμού της Γενικής Γραμματέας Αθλητισμού. Η διοργάνωση έχει την στήριξη των συμμαχικών οργανισμών Princess Charlene of Monaco Foundation, Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων, Make the Minute Matter, British Universities” Lifesaving Club Association, Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Ινστιτούτο Διεθνών Οικονομικών και Κοινωνικών Νομικών Σπουδών και της Ακαδημίας Κοινωνία και Αθλητισμός.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΝΕ και «πατέρας» της αθλητικής ναυαγοσωστικής στην Ελλάδα, Δρ. Στάθης Αβραμίδης είπε: «Η γέννηση της αθλητικής ναυαγοσωστικής στην Ελλάδα μας συγκίνησε το 2015. Αλλά η ανάστασή της μας δίνει πολλαπλάσια χαρά. Όσοι έβαλαν πλάτη για την σωτηρία του αθλήματος που σώζει ζωές, κρύβουν μέσα τους έναν Rocky Balboa. Όποιος πιστεύει στα θαύματα τα κάνει να πραγματοποιούνται. Προσκαλούμε όλους σε αυτή την γιορτή του αθλητισμού.»

Χορηγοί των αγώνων είναι οι Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής, Αφοί Κομπατσιάρη και ο Δήμος Αλίμου.

Προκήρυξη αγώνων.

 

NAYAGWSWSTIHK

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ