Εφημερίδα Κοινωνική

Οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω: Πώς σκότωσε ο 86χρονος τον ίδιο του τον γιο

 Breaking News

Οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω: Πώς σκότωσε ο 86χρονος τον ίδιο του τον γιο
07 Ιουλίου 2020

Μια ασύλληπτη τραγωδία διαδραματίστηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Μηλέα Ζαχάρως της Ηλείας όταν ένας 86χρονος πατέρας πυροβόλησε τον 45χρονο γιο του, ο οποίος ήταν κατά σειρά ο τελευταίος από εννέα αδέλφια.

Συμφωνα με πληροφορίες από το στενό κύκλο της οικογένειας, ο 86χρονος πολύτεκνος πατέρας είχε απαγορεύσει στον 45χρονο γιο του να φύγει από το σπίτι, ενώ τον πίεζε συνεχώς να ακολουθεί τους δικούς του κανόνες.

Ο 86χρονος ηλικιωμένος πρώην εκπαιδευτικός μάλωνε συχνά με τον 45χρονο γιο του από τότε που εκείνος επέστρεψε σπίτι του τον Δεκέμβριο 2019 καθώς είχε μείνει άνεργος και αποφάσισε να γυρίσει στην πατρική του οικία.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν αυτό που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας στην Μηλέα Ζαχάρως.

IMG_9656

 

 

 

 

 

 

Ο ηλικιωμένος, τον οποίο γείτονες και συγγενείς χαρακτήρισαν έναν καλό άνθρωπο αλλα αυταρχικό και εγωιστή, ήθελε στο σπίτι του να ακολουθούν όλοι τις δικές του εντολές ενώ πρόσφατα είχε μαλώσει και με τον καφετζή του χωριού για ασήμαντους πάλι λόγους. Και στον γιο του αντιδρούσε όταν εκείνος πήγαινε στο καφενείο.

Ο άτυχος 45χρονος την Δευτέρα αποφάσισε να παρακούσει τις εντολές του αυταρχικού πατέρα του και βγήκε να πάρει τον αέρα του στο χωριό, ο πατέρας του δεν το άντεξε που παράκουσε τις εντολές του και όταν ο γιος του επέστρεψε, τον πυροβόλησε, και συνειδητοποιώντας τι έκανε μετά έστρεψε το όπλο πάνω του και αυτοκτόνησε.

Ο γιος έφερε τραύμα στο πρόσωπο, ενώ ο πατέρας έφερε τραύμα στο σαγόνι.

IMG_9658


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ