Εφημερίδα Κοινωνική

Επανέρχεται η ενημέρωση των έξι μια φορά την εβδομάδα μόνο με Χαρδαλιά

 Breaking News

Επανέρχεται η ενημέρωση των έξι μια φορά την εβδομάδα μόνο με Χαρδαλιά
16 Ιουλίου 2020

Την επαναφορά της ενημέρωσης των έξι, μια φορά την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, για τον κορονοϊό, μόνο από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Είπε ακόμα ότι από τις 20 Ιουλίου ξεκινούν οι πτήσεις από την Σουηδία.

Στο ερώτημα του newsit.gr αν θα είναι και ο Σωτήρης Τσιόδρας στην ενημέρωση των έξι είπε ότι σε αυτή την φάση κρίνεται αναγκαίο η ενημέρωση να γίνεται για επιχειρησιακά θέματα μόνο από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Είπε χαρακτηριστικά: «Επανέρχεται η ενημέρωση σε εβδομαδιαία βάση και αποκλειστικά για επιχειρησιακά θέματα που αφορούν στα ζητήματα διαχείρισης του Covid 19. Η ενημέρωση θα γίνεται κάθε Τρίτη στις 18:00, στο νέο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας στο Κτήριο Φάρος, στην Κηφισίας 37-39, στο Μαρούσι από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλιά. Επιπλέον, σας ενημερώνω ότι καθώς οι επιδημιολογικοί δείκτες στη Σουηδία βελτιώνονται, οι πτήσεις θα επιτραπούν από τις 20 Ιουλίου αντί για 22 Ιουλίου, που είχε αρχικά ανακοινωθεί».

Δείτε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ