Εφημερίδα Κοινωνική

Ξεσπά ο Πετρούνιας για τον πλημμυρισμένο Άγιο Κοσμά: Νιώθω πραγματική θλίψη

 Breaking News

Ξεσπά ο Πετρούνιας για τον πλημμυρισμένο Άγιο Κοσμά: Νιώθω πραγματική θλίψη
06 Ιουνίου 2020

Αγανακτισμένος από την κατάσταση που επικρατεί στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά, τη στιγμή που προετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ανακοινώθηκε προ ολίγων ημερών, δηλώνει ο έλληνας Ολυμπιονίκης, Λευτέρης Πετρούνιας.

Πρόκειται για εικόνες που προκαλούν εκνευρισμό σε όποιον τις αντικρίσει, αφού αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι, αντί η χώρα να βοηθάει εμπράκτως τους αθλητές που σηκώνουν τη σημαία της ψηλά στο υψηλότερο επίπεδο, τους βάζει συνεχώς νέα εμπόδια.

Ο Πετρούνιας ξεκίνησε επισήμως την προετοιμασία του για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, ωστόσο, λόγω των καιρικών συνθηκών δεν κατάφερε να προπονηθεί.

Αυτό διότι η σκεπή του κλειστού προπονητηρίου δεν μπορεί να κρατήσει πλέον και ο ίδιος -όπως είναι λογικό- είναι έξαλλος.

Μπορεί , μαζί με τους προπονητές του, να συνεχίζει με κάθε τρόπο την προετοιμασία του, αλλά είναι λογικό η εικόνα αυτή των τελευταίο ημερών που είναι «ο κανόνας και όχι η εξαίρεση», σύμφωνα με τον ίδιο να προκαλεί θλίψη.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ