Εφημερίδα Κοινωνική

Της Διαύγειας το… «ανάγνωσμα»

Της Διαύγειας το… «ανάγνωσμα»
24 Ιουνίου 2020

-Πληροφορηθήκαμε από τη Διαύγεια, σχετικά με το Δήμο Πειραιά την έγκριση πραγματοποίησης εκδηλώσεων του επετειακού έτους «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ – ΣΑΛΑΜΙΝΑ 2020» και την εξειδίκευση πίστωσης ύψους 16.963,20 σε βάρος του προϋπολογισµού του ∆ήµου οικονοµικού έτους 2020.

-Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πειραιά ενέκρινε και το πρακτικό Νο 4 της Επιτροπής για την διενέργεια του διεθνούς ανοιχτού δηµόσιου διαγωνισµού για τον Πύργο (ΕΜΠΟΡΟΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ), κατοχυρώνοντας τον ως άνω διαγωνισµό στην Ένωση Εταιρειών «CANTΕ HOLDINGS LTD – ΠΡΟΝΤΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝ∆ΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» της οποίας τα δικαιολογητικά κατακύρωσης κρίθηκαν πλήρη, η προσφορά της έλαβε συνολική βαθµολογία 95,75 και η οικονοµική της προσφορά ανέρχεται στο ποσό των 1.010.000,00 € πλέον του τυχόν αναλογούντος ΦΠΑ κατ΄ έτος, µε προοδευτική αναπροσαρµογή κατά 2% ετησίως, σύµφωνα µε τους όρους της διακήρυξης και τις διατάξεις του Ν. 4413/2016.

-Παρελθόν απετέλεσε πριν λίγες ημέρες ο προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ του Open Σωτήρης Σταθόπουλος. Ωστόσο, όπως πληροφορηθήκαμε από τη Διαύγεια, ο ίδιος βρήκε «στέγη» στην Αττικό Μετρό αναλαμβάνοντας να ενισχύσει το Τμήμα Επικοινωνίας στην Αθήνα. Το ΔΣ της Αττικό Μετρό, αναμένεται να υπογράψει τη σχετική σύμβαση.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ