Εφημερίδα Κοινωνική

Τι απάντησε ο Γεωργιάδης για συνωστισμό στην Αγία Τριάδα Πειραιά

 Breaking News

Τι απάντησε ο Γεωργιάδης για συνωστισμό στην Αγία Τριάδα Πειραιά
09 Ιουνίου 2020

Στις εικόνες με το συγκεντρωμένο πλήθος έξω από την εκκλησία της Αγίας Τρίαδας στον Πειραιά, κατά τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου τη Δευτέρα, αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

​Μιλώντας στην ΕΡΤ και έπειτα από όσα έγραψε το newsx.gr, επισήμανε ότι θα ήθελε να μην υπάρχει συνωστισμός και, όπως τόνισε, οι διοργανωτές -το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά- απηύθυναν σχετικές συστάσεις.

Σημείωσε δε πως όταν ορισμένοι προσπάθησαν να τον πλησιάσουν, τους εξήγησε ότι είναι κάτι που πρέπει να αποφεύγεται αυτήν την εποχή, λόγω κορονοϊού.

Πάντως, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι δεν έχουν καμία σχέση οι εικόνες στο μπαρ της Μυκόνου με εκείνες στην Αγία Τριάδα στον Πειραιά.

Όπως είπε, κάθε σύγκριση με το μπαρ στη Μύκονο είναι γελοία, ενώ τόνισε πως στην εκκλησία δεν υπήρχαν εναγκαλισμοί.

Επισήμανε δε ότι στη Μύκονο παραβιάστηκε νόμος που αφορά τη λειτουργία των beach bar, σε ό,τι αφορά την ασφαλή παρασκευή ποτών.

Πάντως, παραδέχθηκε ότι θα προτιμούσε και στην Αγία Τριάδα ο κόσμος να πειθαρχούσε περισσότερο στα μέτρα.

«Η ιδέα ότι ο ιός πέρασε είναι μια λανθασμένη ιδέα που μπορεί να μας βάλει σε κίνδυνο» υπογράμμισε και στάθηκε στην ανάγκη να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ