Εφημερίδα Κοινωνική

Συνεστίαση Συνδέσμου Νέου Φαλήρου

Συνεστίαση Συνδέσμου Νέου Φαλήρου
22 Ιουνίου 2020

Το κλείσιμο μιας πετυχημένης χρονιάς 2019-2020, έγινε την περασμένη Κυριακή 21 Ιουνίου με συνεστίαση που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Νέου Φαλήρου για μέλη και φίλους του.

Η πρόεδρος του συνδέσμου κα. Αργυρώ Λαγκαδιανού μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο γνωστό ψητοπωλείο της περιοχής «Σταύρος» (Ειρήνης 12), με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, όπου πέρασαν ένα ευχάριστο βράδυ με «ζωντανή» μουσική, καλωσορίζοντας το καλοκαίρι και δίνοντας νέο ραντεβού για το Σεπτέμβρη.

Μεταξύ των πολλών παρευρισκομένων, διακρίναμε: τον Αντιδήμαρχο Πειραιά Δημήτρη Καρύδη, τους εντεταλμένους Δημ. Συμβούλους: Αλέκα Τουμαζάτου και Τάσο Μαρκαριάν, τους Κοινοτικούς Συμβούλους: Ευαγγελία Αθανασίου και Ειρήνη Λογοθέτη, από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Νέου Φαλήρου: τον πρόεδρο Μιχάλη Γκιών και τον Γεν. Γραμματέα Γιώργο Δρούζα, από τον σύλλογο «Εν Πειραιεί»: την πρόεδρο Τέσσυ Λευτάκη, τον Αντιπρόεδρο: Κώστα Τσόγκα, και την Ταμία: Κατερίνα Δουρέκα.

Τις κυρίες: Μαρία Αντωνιάδου, Άννα Μπασιάκου, Ιωάννα Οικονομάκου, τον μεσίτη Γιάννη Ηλία, τον Δημοσιογράφο Δημήτρη Κρητικό, κ.α.

Τέλος, η πρόεδρος του συνδέσμου ευχαρίστησε την εντεταλμένη Δημοτική σύμβουλο Αλέκα Τουμαζάτου για την γενναία οικονομική προσφορά για τα λειτουργικά έξοδα του συνδέσμου.

 

nf1


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ