Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΙΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

 Breaking News

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΙΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
20 Ιουνίου 2020
  • Τήρηση με απόλυτη προσοχή των μέτρων για τον κορωνοϊό.
  • Λήψη όλων των μέτρων, ώστε να μην υπάρχει όχληση των κατοίκων από ηχορύπανση (ένταση μουσικής, ηχομονώσεις, ωράριο λειτουργίας κ.λπ.).
  • Ρίψη βεγγαλικών μόνον κατόπιν νόμιμης άδειας από την Αστυνομία και το αργότερο μέχρι τις 10 μ.μ. .

 

Αυτοί είναι οι τρεις βασικοί κανόνες που ο Δήμαρχος Αλίμου ζήτησε από τους επιχειρηματίες της παραλίας να εφαρμόσουν στη σχετική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουνίου στο Δημαρχείο.

Στη διευρυμένη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι από όλα τα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος της παραλίας. Ο Ανδρέας Κονδύλης ανέφερε ότι υπάρχει και θα εξακολουθήσει να υπάρχει ίση και δίκαιη μεταχείριση από τον Δήμο προς όλες τις επιχειρήσεις. Τόνισε, επίσης, ότι στόχος είναι να βοηθούνται τα Καταστήματα να λειτουργούν, αλλά αυτό να μη γίνεται σε βάρος της υγείας και της ηρεμίας των περιοίκων της παραλιακής ζώνης, ούτε να γίνεται με κίνδυνο για τη Δημόσια Υγεία. Μάλιστα, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους καταστηματάρχες ότι η Δημοτική Αρχή επεξεργάζεται σχετική πρόταση-εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για ψήφιση νέου Κανονισμού Χορήγησης Άδειας Μουσικής στα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και στο πλαίσιο αυτό άκουσε τις σκέψεις τους, ενώ αναμένει το επόμενο διάστημα τις προτάσεις τους.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ