Εφημερίδα Κοινωνική

ΠΟΕΔΗΝ: Συγκέντρωση έξω από το «Σωτηρία» – Οδηγοί χειροκρότησαν τους διαμαρτυρόμενους

ΠΟΕΔΗΝ: Συγκέντρωση έξω από το «Σωτηρία» – Οδηγοί χειροκρότησαν τους διαμαρτυρόμενους
04 Ιουνίου 2020

Σε στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείο «Σωτηρία» προχώρησε το πρωί η ΠΟΕΔΗΝ, με αποτέλεσμα για αρκετή ώρα να υπάρχει αυξημένη κίνηση στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του νοσοκομείου την ώρα της κινητοποίησης.

Τα αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα, ωστόσο οι οδηγοί αντί να αγανακτήσουν, προχώρησαν σε μία κίνηση ισχυρού συμβολισμού, κατεβαίνοντας από τα αμάξια τους και χειροκτροτώντας το νοσηλευτικό προσωπικό.

«Η τακτική των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια είναι να μην προσλαμβάνουν μόνιμο προσωπικό στα νοσοκομεία και να καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες με έκτακτο προσωπικό», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ στην ανακοίνωσή της για τη σημερινή στάση εργασίας, σημειώνοντας ότι «σήμερα στα Δημόσια Νοσοκομεία υπηρετούν χιλιάδες έκτακτοι υπάλληλοι με ανανεώσιμες συμβάσεις πάνω από 3-4 χρόνια. Με την ανανέωση των συμβάσεων, η Πολιτεία αναγνωρίζει ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και το κενό τους σε περίπτωση απόλυσης είναι δυσαναπλήρωτο». Η Ομοσπονδία, διεκδικεί τη μονιμοποίηση των εκτάκτων υπαλλήλων, αναφέροντας ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

 

POEDYN_CHEIROKROTHMA

 

 

 

 

 

 

 

POEDYN1

 

 

 

 

 

 

 

POEDYN2

 

 

 

 

 

 

 

XEIROKROTHMA

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή φωτογραφιών: Intime.gr


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ