Εφημερίδα Κοινωνική

ΠΕΣΥΔΑΠ: Δράση στο ΣΕΦ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

 Breaking News

ΠΕΣΥΔΑΠ: Δράση στο ΣΕΦ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
10 Ιουνίου 2020

Στην πρώτη γραμμή βρέθηκαν ο Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων Αθήνας Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος. Μέσα από τη συνεργασία τους κατάφεραν να υλοποιήσουν με επιτυχία τον καθαρισμό και την αναβάθμιση του περιβάλλοντα χώρου του ΣΕΦ και να τον παραδώσουν καθαρό προς χρήση στους πολίτες.

Στελέχη των δυο φορέων ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 5 Ιουνίου 2020 ενημερώνοντας για τον σκοπό της δράσης, τη σημασία του φυσικού περιβάλλοντος στην καθημερινότητα της κοινωνίας και την ανάγκη προστασίας του, τόσο από την Πολιτεία, όσο και από τους ίδιους τους πολίτες.

Στη συνέχεια μικτά κλιμάκια εργαζομένων ΠΕΣΥΔΑΠ και ΣΕΦ επιχείρησαν με στοχευμένες παρεμβάσεις σε σημεία πρασίνου με αποψιλώσεις και απομάκρυνση φυτικής ύλης και στερεών αποβλήτων.

«Μπορούμε να απολαύσουμε το περιβάλλον όλο το χρόνο, αλλά η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος είναι η χρονική στιγμή που ολόκληρος ο κόσμος έρχεται κοντά για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την αξία που έχει το περιβάλλον στην ζωή μας» επεσήμαναν σε κοινή τους δήλωση ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρης Γουρδομιχάλης και η Πρόεδρος του ΣΕΦ Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ενώ σημείωσαν ότι «με αφορμή την ημέρα αυτή ενεργοποιήσαμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να στηρίξουμε ουσιαστικά το περιβάλλον στον Πειραιά και να ενθαρρύνουμε όλους να το προστατεύσουμε. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους – εργαζόμενους και πολίτες – που συμμετείχαν στην υλοποίηση της δράσης μας»


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ