Εφημερίδα Κοινωνική

Νίκος Μανωλάκος: «Η Τουρκία βαδίζει σε κινούμενη άμμο. Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι»

Νίκος Μανωλάκος: «Η Τουρκία βαδίζει σε κινούμενη άμμο. Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι»
03 Ιουνίου 2020

Στις τελευταίες εξελίξεις που διαδραματίζονται στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, με αφορμή τις τουρκικές προκλήσεις, αναφέρθηκε ο Αντιστράτηγος ε.α. και Βουλευτής Α” Πειραιώς και Νήσων Νικόλαος Μανωλάκος, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 90,4 και την εκπομπή «Προπαντός ψυχραιμία» με τον κ. Νίκο Μπαρδούνια.

«Η Τουρκία βαδίζει σε κινούμενη άμμο» σημείωσε με νόημα, σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις του τουρκικού ΥΠΕΞ για την έναρξη σεισμικών ερευνών και γεωτρήσεων, σε περιοχές εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και συμπλήρωσε πως η ελληνική κυβέρνηση προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, εντός και εκτός διπλωματικού πεδίου, προκειμένου να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε ενδεχόμενο.

«Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η Ελλάδα των δέκα εκατομμυρίων, έχει βγει από την αφάνεια. Αντιμετώπισε με ομοψυχία και αποφασιστικότητα δύο σημαντικές κρίσεις» τόνισε με νόημα ο κ. Μανωλάκος και υπογράμμισε πως «η Πατρίδα είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί αυτά που της ανήκουν».

Υπενθύμισε δε, πως τόσο η επιτυχής αντιμετώπιση της απόπειρας εισβολής στον Έβρο, όσο και η διαχείριση της πανδημίας, ανέδειξαν την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης, τη σύμπνοια του πολιτικού κόσμου και την ομοψυχία του λαού μας στα κρίσιμα και σοβαρά θέματα και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ