Εφημερίδα Κοινωνική

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη HELMEPA

 Breaking News

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη HELMEPA
26 Ιουνίου 2020

Η 38η ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA και οι αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου, έγιναν την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020, και για πρώτη φορά διαδικτυακά.

Καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους 261 πλοιοκτητριών εταιριών Μελών ο προεδρεύων της Συνέλευσης απερχόμενος Πρόεδρος του ΔΣ, Δρ Γ. Γράτσος, μεταξύ άλλων, είπε πως «πρέπει να είμαστε όλοι περήφανοι γιατί η HELMEPA έχει κερδίσει την εκτίμηση της διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας, εκτίμηση που αντανακλά στον εθελοντισμό όλων μας». «Και αυτό οφείλεται» πρόσθεσε «στη συνέπεια με την οποία η HELMEPA ενημερώνει όλα τα Μέλη, από πλοιοκτήτη μέχρι ναύτη, για την πρόληψη της ρύπανσης από τα πλοία και τη συνεχή βελτίωση της ασφάλειας σε αυτά». Αφού ευχαρίστησε όλους για τη συμβολή τους ευχήθηκε επιτυχία στο νέο ΔΣ, προσθέτοντας πως «όσοι υπηρετούμε την αποστολή της HELMEPA μέσα από το Συμβούλιο πρέπει να αφήνουμε έξω από αυτό την επαγγελματική μας ιδιότητα και προβληματισμούς».

helmepa neo ds

Η μυστική ψηφοφορία σύμφωνα με το Καταστατικό άρχισε στις 12.00 και τελείωσε στις 18.00, οπότε τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής κ.κ. Ν. Καμπούρης της Chandris (Hellas) Inc, Ε. Σαπουναδέλης της Danaos Shipping Co. Ltd και Μ. Φραγκιάς της S. Livanos (Hellas) SA, παρουσία του Νομικού Συμβούλου της HELMEPA, κ. Ν. Γερασίμου, επικύρωσαν τα αποτελέσματα.

Οι εκλεγέντες ως μέλη του νέου ΔΣ με τη σειρά του αριθμού των ψήφων που έλαβαν είναι οι εξής:

- Ζαχαριάδης Παναγιώτης
- Νταϊφά Ειρήνη
- Μαρτίνου Ιωάννα
- Δαλακούρας Μιχάλης
- Παληού Σεμίραμις
- Ξυλάς Ιωάννης
- Λως Αικατερίνη
- Πίττας Αριστείδης
- Καλλιάνης Γεώργιος
- Λιβανού Κάλλη
- Παππά Μιλένα
- Καραγεωργίου Γεώργιος
- Ματθαίου Δημήτριος
- Μπέης Αθανάσιος

Μόνιμο μέλος του ΔΣ σύμφωνα με το Καταστατικό και δεν εκλέγεται είναι ο Γενικός Γραμματέας της ΠΝΟ, κ. Ι. Χαλάς.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ