Εφημερίδα Κοινωνική

Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ: H σύζυγος του αστυνομικού χωρίζει και αλλάζει όνομα γιατί δεν αντέχει την ντροπή

Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ: H σύζυγος του αστυνομικού χωρίζει και αλλάζει όνομα γιατί δεν αντέχει την ντροπή
03 Ιουνίου 2020

Του έδωσε τα… παπούτσια στο χέρι αφότου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο, ωστόσο, δεν θέλει ούτε ένα σεντ από αυτόν. Η Κέλι Τσόβιν, πρώην «Μις Μινεσότα», και πρώην σύζυγος του λευκού αστυνομικού Ντέρεκ Τσόβιν, ο οποίος με το γόνατό του πίεζε ασφυκτικά το λαιμό του Φλόιντ προκαλώντας του ασφυξία, έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου και δεν θέλει να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό.

Μόλις απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον 44χρονο Τσόβιν για την δολοφονία του 46χρονου Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, η Κέλι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και, όπως αποκαλύπτουν τα σχετικά έγγραφα, δεν διεκδικεί ούτε ένα σεντ από τον πρώην.

Ζήτησε επίσης από το δικαστήριο να αλλάξει το όνομά της για να βγάλει από πάνω της την ντροπή που φέρει το όνομά του. Αν και δεν διεκδικεί οικονομική ενίσχυση από τον πρώην σύζυγό της, ζήτησε από το δικαστήριο τους τίτλους ιδιοκτησίας δύο σπιτιών του πρώην ζευγαριού – ένα στο καταπράσινο προάστιο Oakdale του Saint Paul και ένα δεύτερο στο Windermere της Φλόριντα. Και τα δύο ακίνητα είναι περικυκλωμένα τις τελευταίες ημέρες από Αμερικανούς διαδηλωτές.

Το ζευγάρι δεν είχε αποκτήσει παιδιά ωστόσο, η Κέλι είναι μητέρα δύο αγοριών που απέκτησε από προηγούμενη σχέση .

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «DailyMail», η σύζυγος του κατηγορούμενου Ντέρεκ Τσόβιν, Κέλι, ακτινολόγος και πρώην «Μις Μινεσότα» κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ζητώντας από όλους να σεβαστούν τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον πρώτο της σύντροφο.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ