Εφημερίδα Κοινωνική

Επίθεση με βιτριόλι – Κατάθεση 35χρονης: «Αγόρασα το βιτριόλι 4,5 ευρώ μέσω διαδικτύου» – Τι είπε για την περούκα

Επίθεση με βιτριόλι – Κατάθεση 35χρονης: «Αγόρασα το βιτριόλι 4,5 ευρώ μέσω διαδικτύου» – Τι είπε για την περούκα
12 Ιουνίου 2020

Τα ενοχοποιητικά στοιχεία που συνέβαλαν στη σύλληψή της επιχείρησε να δικαιολογήσει η φερόμενη ως δράστρια της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.

Η 35χρονη, που οδηγήθηκε με κινηματογραφικό τρόπο στην εισαγγελία, όπου της ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, εμφανίστηκε ψύχραιμη στην κατάθεσή της.

Παραδέχτηκε ότι αγόρασε το βιτριόλι μέσω ίντερνετ, έναντι 4,5 ευρώ, αλλά όπως ισχυρίστηκε δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση.

Επίσης σε ερώτηση σχετικά με την αγορά της περούκας, φέρεται να απάντησε πως τη φόρεσε επειδή δεν είχε πετύχει η βαφή στα μαλλιά της και «την αγόρασα γιατί δεν μου άρεσε το χρώμα». Σε ερώτηση σχετικά με το πού βρισκόταν το πρωινό της επίθεσης φέρεται να απάντησε «Είχα πάει για να φτιάξω τα νύχια μου».

Ερωτηθείσα για τα ρούχα που φορούσε και ήταν τα ίδια με αυτά της γυναίκας που φέρεται να έκανε την επίθεση κι έχει καταγραφεί από τις κάμερες, φέρεται να είπε «Τέτοιες καπαρντίνες κυκλοφορούν δεκάδες, το παντελόνι είχα χρόνια να το φορέσω, ενώ το σακίδιο, είναι ένα συνηθισμένο σακίδιο».

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με το θύμα, η 35χρονη φέρεται να είπε πως γνώριζε την Ιωάννα μέσω μιας ξαδέρφης της, αλλά «δεν την ζήλευε». Σε ερώτηση για τον σύντροφό της, η φερόμενη ως δράστρια φέρεται να απάντησε ότι η ίδια είχε ερωτική σχέση μαζί του χωρίς όμως να φοβάται ότι «τρίτο πρόσωπο» έχει μπει ανάμεσά τους.

«Ναι, ξέρω τι έχει πάθει η 34χρονη» ήταν η απάντηση που έδωσε στην ερώτηση αν γνωρίζει για την επίθεση με βιτριόλι που δέθηκε η Ιωάννα.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ