Εφημερίδα Κοινωνική

Ένα σημαντικό έργο στην ΥΔΡΑ (φωτο)

Ένα σημαντικό έργο στην ΥΔΡΑ (φωτο)
16 Ιουνίου 2020

Ακόμα ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και απολύτως αναγκαίο έργο, έγινε στην ΥΔΡΑ με μέριμνα της δημοτικής Αρχής του Γ. Κουκουδάκη. Αφορά την αποκατάσταση της καθίζησης τμήματος του κεντρικού προβλήτα ολοκληρώθηκε από το ΔΛΤΥ.

Ο προϋπολογισμός του ήταν της τάξεως των 267.000 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής.

Χωρίς την υλοποίηση αυτού του έργου το εν λόγω τμήμα του λιμανιού κινδύνευε με κατάρρευση. Ταυτόχρονα καταβλήθηκε τεράστια προσπάθεια τόσο από τον Δήμο όσο και από το ΔΛΤΥ ώστε η αποπεράτωση του να πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη της φετινής τουριστικής σαιζόν.

104313083_10158115412301265_4496916657709413526_n(1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος:

«Το έργο αυτό δυστυχώς πολεμήθηκε από κάποιους «πρώην και την παρέα τους» με καθημερινές καταγγελίες στο Λιμεναρχείο, με αναρτήσεις στο διαδίκτυο για δήθεν εργάτες του έργου που έφτασαν παράνομα στο Νησί μας μέσα στην πανδημία, κάποιοι άλλοι επίσης «πρώην», με εμμονή και αυτοί στις αναρτήσεις, δήλωναν διαδικτυακά προβληματισμένοι. Η δική μας Δημοτική Αρχή διεκδίκησε την ανανέωση της εμπιστοσύνης του Υδραϊκού Λαού βασιζόμενη στο έργο της και όχι στον «καβουρμά» που μοίρασε. Όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους εμείς θα συνεχίσουμε με ΈΡΓΑ για την ΎΔΡΑ μας. Θερμά συγχαρητήρια στον Προέδρο του ΔΛΤΥ κ. Ιωάννη Μπελεγρή και στα Μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου».


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ