Εφημερίδα Κοινωνική

Τμήμα Αλλοδαπών Πειραιά: Δίνεται παράταση παραμονής στους αλλοδαπούς

Τμήμα Αλλοδαπών Πειραιά: Δίνεται παράταση παραμονής στους αλλοδαπούς
15 Μαΐου 2020

Η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται από την αρχή στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας κατά του Covid-19 και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά!

Πολλές είναι οι προσφορές της ΕΛ.ΑΣ. προς τους πολίτες, όπως είναι η ατομική και υγιεινή ασφάλεια αλλά και η αντιμετώπιση φυσικά του εγκλήματος.

Ένα θέμα που απασχολεί αυτές τις μέρες είναι η μετακίνηση εντός αλλά και εκτός χώρας, αλλά και τι γίνεται με τις άδειες παραμονής στους αλλοδαπούς στην Ελλάδα.

Έτσι,το Τμήμα Αλλοδαπών του Πειραιά (Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 37), με απόφαση του Διοικητή, για να διευκολύνει τα ταξίδια τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού, δίνει παράταση σε όσες vises δεν έχουν λήξει ακόμα στον χώρο ευθύνης του εν όψη κορωνοϊού.

Όσες άδειες παραμονής έχουν λήξη δεν θα μπορεί να υπάρξει αυτή η ελάφρυνση.

Το τμήμα Αλλοδαπών του Πειραιά λειτουργεί καθημερινά και όσοι ενδιαφερόμενοι θέλουν να ανανεώσουν την visa τους, θα πρέπει να καλέσουν στο αρμόδιο τμήμα για να κλείσουν ένα ραντεβού και κατόπιν συνεννόησης, ο ενδιαφερόμενος θα πηγαίνει από εκεί τηρώντας τα μέτρα προστασίας, φορώντας τη μάσκα του, για να εξυπηρετηθεί!

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ