Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
25 Μαΐου 2020

Την Πέμπτη 21 Μαΐου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά Μιχάλη Αγρανιώτη με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γεώργιο Πατούλη στα γραφεία της Περιφέρειας.

Ο Πρόεδρος του ΟΣΠ ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για τη σημαντική βοήθεια σε μάσκες και αντισηπτικά προς τα μέλη του ΟΣΠ, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση πως θα υπάρχει και συνέχεια.

Εξέθεσε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδοντίατροι εξαιτίας της Πανδημίας του COVID-19 και ζήτησε την παρέμβαση της Περιφέρειας ώστε να εξομαλυνθούν οι τιμές στα Μέσα Ατομικής Προστασίας και παράλληλα ζήτησε συνεχείς ελέγχους στην αγορά καθώς τον τελευταίο καιρό παρατηρούνται φαινόμενα αισχροκέρδειας και διάθεσης προϊόντων αμφιβόλου ποιότητας.

Τέλος συζητήθηκε ο Ιατρικός / Οδοντιατρικός Τουρισμός με τον Πρόεδρο του ΟΣΠ να τονίζει την προοπτική του Πειραιά αλλά και όλου του παραλιακού μετώπου στον τομέα αυτό.

Ο Περιφερειάρχης ήταν γνώστης των προβλημάτων και εξέφρασε την στήριξή του με κάθε τρόπο και τόνισε ότι η Περιφέρεια θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια των οδοντίατρων.

PATOYLIS_AGRANIWTH1

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ