Εφημερίδα Κοινωνική

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΦ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΦ
25 Μαΐου 2020

Ο Δήμος Πειραιά μετά από αίτημα του Σ.Ε.Φ. και σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Ζέας, προχώρησε σε μια συντονισμένη παρέμβαση καθαρισμού του παραλιακού μετώπου και του περιβάλλοντα χώρου του Σ.Ε.Φ. Στο πλαίσιο αυτής της ενέργειας και παρά το γεγονός ότι ο καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου του Σ.Ε.Φ. δεν ανήκει στις αρμοδιότητες του Δήμου Πειραιά, εργατοτεχνικό προσωπικό και οχήματα της υπηρεσίας Καθαριότητας απομάκρυναν ογκώδη αντικείμενα και πραγματοποίησαν εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού. Στόχος αυτής της παρέμβασης ήταν να καταστεί συνολικά ο χώρος του Σ.Ε.Φ. προσβάσιμος στους Πειραιώτες για περίπατο, παιχνίδι και αναψυχή.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, αναφέρθηκε στην αξιοποίηση του περιβάλλοντα χώρου του Σ.Ε.Φ., λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Δήμος Πειραιά πρέπει να είναι μέρος αυτής της συζήτησης και διεκδικούμε να έχουμε λόγο στις χρήσεις και τη γενικότερη διαχείριση των χώρων». O Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, υπογράμμισε ότι οι συντονισμένες δράσεις καθαρισμού βρίσκονται πλέον στο καθημερινό πρόγραμμα της υπηρεσίας καθαριότητας.

Η Πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη, σε δήλωσή της, υπογράμμισε. μεταξύ άλλων, πως όταν υπάρχει συνεργασία και θέληση γίνονται σημαντικές παρεμβάσεις.

sef


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ