Εφημερίδα Κοινωνική

Μεγάλη Αστυνομική εξόρμηση στη Σαλαμίνα

Μεγάλη Αστυνομική εξόρμηση στη Σαλαμίνα
12 Μαΐου 2020

Το πρωί της Τρίτης στην περιοχή της νήσου Σαλαμίνας, πραγματοποιήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας και με σκοπό την απομάκρυνση τυχόν παράνομων ρομά. Η ανωτέρω επιχείρηση στήθηκε και εκτελέστηκε άριστα από την αρχή μέχρι το τέλος από την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά και το Α.Τ. Σαλαμίνας σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας αλλά και το Γ’ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά.

Κατά την εξόρμηση που πραγματοποιήθηκε τις ώρες 08:00 έως 16:00, ελέχθησαν συνολικά 26 έλληνες ρομά και 8 οχήματα, δίνοντας έμφαση στα εξής σημεία:

Στην συμβολή των οδών Λ. Φανερωμένης & Βασιλικών

Επί της οδού Αγίου Νεκταρίου – θέση «Παλιάμπελα» στα Βασιλικά

Στην συμβολή των οδών Λ. Αιαντείου & Αγίου Αθανασίου

Στην συμβολή των οδών Λ. Αμπελακίων & Ακτή Θεμιστοκλέους

Επί της οδού Λ.Αιαντείου (όπισθεν Δημαρχείου) και

Στη συμβολή των οδών Μιαούλη & Παπανδρέου – θέση «ΜΠΙΖΑΝΙ», Νέα Σαλαμίνα.

Η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κα. Βασιλική – Μπόγρη μίλησε αποκλειστικά στην Εφημερίδα Κοινωνική, τονίζοντας ότι έμεινε πολύ ευχαριστημένη από την αστυνομική εξόρμηση που πραγματοποιήθηκε στο νησί της Σαλαμίνας με την Ομάδα ΟΠΚΕ, την Τροχαία και την Ασφάλεια, με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης του Πειραιά. Ενώ η ίδια επιθυμεί να ξανά πραγματοποιηθούν τέτοιες παρόμοιες δράσεις της Αστυνομίας με την βοήθεια και της Ομάδας ΔΙΑΣ, διότι το νησί δεν διαθέτει.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ