Εφημερίδα Κοινωνική

Μεγάλη Αστυνομική επιχείρηση για την εξάλειψη του παραεμπορίου πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά (φωτο)

 Breaking News

Μεγάλη Αστυνομική επιχείρηση για την εξάλειψη του παραεμπορίου πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά (φωτο)
19 Μαΐου 2020

*Της Χριστίνας Μπιτάδου 

Νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (19-5-20), πραγματοποιήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, στην πλατεία Οδησσού (ΗΣΑΠ Πειραιά), από το Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού θεάτρου Πειραιά με την συνδρομή της Ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά, όπου επικεφαλής ήταν ο Αστυνόμος της εργαζόμενης αλλαγής ΔΙ.ΑΣ. Υπαστυνόμος Β” κ. Κούτουκας.

Συμμετοχή στην ανωτέρω επιχείρηση είχε o Δήμος Πειραιά  επίσης ένα περιπολικό της Δημοτικής Αστυνομίας και ένα απορριμματοφόρο κλειστού τύπου.

Το σχεδιασμό και την υλοποίηση για την πάταξη του λαθρεμπορίου είχε και ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Δημοτικού θεάτρου Πειραιά κ. Αντώνης Σκάρπας.

Όλη η ανωτέρω επιχείρηση κράτησε αρκετές ώρες, ενώ έγιναν πολλές συλλήψεις καθώς και προσαγωγές και το υλικό το οποίο κατάσχεσαν οι αστυνομικοί ήταν κυρίως τσάντες, παπούτσια, γυαλιά ηλίου, fo bi zou και άλλα ηλεκτρονικό υλικά. Επίσης, ειδοποιήθηκαν οι αντιπρόσωποι των εταιρειών για να εκτιμήσουν την ζημιά.

Ανάλογες τέτοιες επιχειρήσεις θα πραγματοποιηθούν και στο άμεσο μέλλον από την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά σύμφωνα με τα αιτήματα του Eμπορικού Συλλόγου Πειραιά και του ΕΒΕΠ.

Δείτε τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες:

omada_dias

 

 

 

 

 

 

 

omada_dias1

 

 

 

 

 

 

 

paraemporio4

 

 

 

 

 

 

 

paraemporio1

 

 

 

 

 

 

 

 

paraemporio2

 

 

 

 

 

 

 

paraemporio3

 

 

 

 

 

 

 

 

omada_dias2

 

 

 

 

 

 

 

lathremporio


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ